Review // Anastasia Beverly Hills Norvina

Anastasia Beverly Hills palette zijn ware collectors items. De fluwelen verpakkingen, de verrassende kleurencombinaties.. op eentje na kocht ik ze allemaal. Over Norvina twijfelde ik even… om uiteindelijk toch de sprong te wagen. Heb ik spijt van mijn aankoop?

Het mag duidelijk zijn: de buitenkant van Norvina is prachtig! De paarsblauwe kleur is heel bijzonder.

Het velvet is typisch, mooi om naar te kijken.. maar erg vatbaar voor vlekken. Lastig schoon te maken zonder beschadigingen ook (ik doe het zo en dat lukt op zich wel, maar het is geen fijne klus).

Een “peek inside”! Door velen wordt het een paars palette genoemd, maar dat zie ik eerlijk gezegd niet zo. Celestial is een paarse glitter, Drama kun je ook bordeaux paars noemen… maar voor de rest? Soul is prachtig “periwinkle blue”, en voor de rest zie ik vooral roze en neutrale tinten. Niks mis mee! Maar misschien toch niet zo voor de purple lover.

De switches zijn, naar Anastasia Beverly Hills gewoonte, prachtig! De oogschaduw in Norvina is ‘buttery’ maar de fall-out valt reuze mee. De kwaliteit kun je vergelijken met die van MR!

Geen één swatch valt mij echt tegen. Sommige kleuren zijn wat zachter (met name de grove glitters) en andere fungeren meer als topper (Wild Child). Er zitten genoeg donkere en goed gepigmenteerde  kleuren in om een gevarieerde ooglook te kunnen maken.

Dit is dezelfde look maar met andere belichting. Op de tweede foto is de structuur van de grove glitters een stuk duidelijker. Voor neutrale looks werkt dit palette erg goed! Ik hoefde er geen andere kleuren bij te gebruiken.

 

Omdat vooral “Soul” mij aansprak in het Norvina palette wou ik een roze look met blauwe crease maken. Dat draaide enigszins anders uit.. Soul leek op sommige plekken haast niet uit te blenden, op andere verplaatsen verdween hij dan weer gewoon… erg vreemd en vervelend. Over Love en Wild Child was ik dan wel weer erg te spreken! Ook deze look bevat enkel kleuren uit Norvina.

En hier combineerde ik Norvina met Juvia’s Place! Over het gehele ooglid kwam Soul gelukkig wél goed tot zijn recht, ik ervaarde helemaal geen problemen.

Ik ben erg te spreken over Norvina! De kleuren zijn mooi en blijven (zoals we van ABH gewend zijn) heel goed zitten. Vooral Soul en Passion vind ik erg bijzonder, de rest is eerder neutraal. Ideaal dus als je fan bent van neutrale looks met een “pop of colour” of een “pop of shimmer”. Is hij onmisbaar in mijn persoonlijke collectie?… nee dat niet, voor intense paarse kleuren grijp ik terug naar Violet Voss en voor mijn “genre” looks is Norvina geen alleenstaand pallet, ik vind hem vooral mooi in combinatie met kleuren uit andere palletten die ik al had. Zijn de kleuren wel helemaal jouw ding? Dan heb je met Norvina een palletje van top kwaliteit! Zeker een aanrader.

Ik bestelde hem via FeelUnique, maar Anastasia Beverly Hills is op vele webshops te koop.

xoxo

Fie

Instagram / Facebook 

You May Also Like

1 Comment

  1. Tessa 27 februari 2019 at 20:37

    Wat een prachtig palette. Je hebt er geweldige looks heb je gemaakt

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.