SkinCare // Garnier SkinActive Matcha + Kaolin Masker

Minstens 1x per week gebruik ik een masker, deze week probeerde ik voor het eerst deze van Garnier!

Garnier maskers bevielen me in het verleden al erg goed, klik hier voor mijn review van één van hun sheetmasks! Deze keer koos ik niet voor een sheetmask, maar voor een “ouderwetse” met klei.

Matcha Tea & Kaoline klei zouden reinigend moeten werken, goed voor de poriën dus! Dit is een masker speciaal voor de vette huid, ik verwacht dus niet dat hij vochtinbrengend zal zijn.

Aanbrengen, 10 minuten laten inwerken, afspoelen… simpel!

De klei voelt erg verfrissend aan! Een beetje minty… zo erg dat het vlak na het aanbrengen wat geïrriteerd voelde. Een prikkend gevoel. Gelukkig trok dat snel weg! Na het verwijderen van het masker had ik geen roodheid, mijn huid voelde ook helemaal niet droog aan. Dat had ik eigenlijk niet verwacht! Ik dacht dat dit masker van Garnier heel erg uit ging drogen, dat was gelukkig niet het geval.

Al lang was ik op zoek naar een product dat echt werkt tegen zwarte puntjes, het liefst van al een face wash.. die heb ik nog niet gevonden, maar dit maser werkte eigenlijk erg goed! Ik ben heel aangenaam verrast! Het Matcha & Kaolin masker is niet duur, ik betaalde er nog geen twee euro voor bij kruidvat. Ook naar de andere versies ben ik erg benieuwd, dit is alvast eentje die ik zal blijven kopen 😉

xoxo

Fie

instagram / facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.