Bad & Body // Kneipp Cosy Moment Macadamia, Steranijs & Sinaasappel

Deze winter kwam Kneipp met een nieuwe geurlijn op de proppen: cosy moment, een douchecrème met warme deurnoten als een dekentje voor je lichaam..

Eerlijk is eerlijk, ik gebruik niet zo vaak producten van Kneipp. Ik ben vooral fan van warme, zoete geuren en het (eerder beperkte) gamma in de winkel met noten als Eucalyptus en Lavendel kon mij dus weinig bekoren.

Toen ik een tijdje terug zag dat er een nieuwe, cosy geur aan het gamma werd toegevoegd was ik dus erg enthousiast!  Steranijs is absoluut een van mijn favorieten in parfum, zou dat ook gelden voor douchegel? Vooral de combinatie met sinaasappel (twee geuren die ik eigenlijk niet samen zou zetten) maakte mij erg nieuwsgierig.

Het een douchegel noemen is eigenlijk fout, het is een crème die zelfs een beetje olie bevat zodat hij heerlijk lang hydrateert!

De geur is erg bijzonder, warm en zoet… en toch een tikje fris door de citrus toets. Een geslaagde combinatie! De crème schuimt goed en mijn huid voelt achteraf heerlijk zacht aan. De geur blijft niet zo lang hangen, het is geen héél intense beleving (na het douchen) maar dat hoeft geen nadeel te zijn, heel sterke geuren (die clashen mijn je parfum) zijn niet altijd positief. Deze zorgt voor een warme “achtergrond”!

Als je de geur langer wilt behouden kun je natuurlijk ook de bijhorende bodylotion gebruiken.. je kunt zelfs je huis in “cosy moment” onderdompelen, want er bestaat ook een geurkaars van! Heerlijk om als pakketje cadeau te doen… aan een vriendin, of aan jezelf natuurlijk 😉

Bij Kruidvat kun je het Kneipp gamma vinden, vaak zelfs in promotie! Altijd fijn!

xoxo

Fie

Instagram / Facebook 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.