Review // Smashbox Be Legendary Liquid Pigment in “Crush It”

Het lijkt wel een eeuwigheid geleden sinds ik voor het laatst een “ouderwetse make-up review” postte! Mijn voornemen minder te kopen valt op ๐Ÿ˜‰ in de sale maakte ik een uitzondering en kocht mijn allereerste Smashbox lip product… een lipgloss dan nog wel!

Eerder kocht (en reviewde) ik al Smashbox Primer, maar verder dan dat ging mijn collectie niet! Ik heb wel wat Smashbox producten op mijn wishlist staan, maar om de een of andere reden houdt de prijs me tegen (terwijl ik wel andere relatief dure make-up heb).

Toen ik deze “Be Legendary Liquid Pigment” in de solden zag bij Ici Paris XL was ik meteen weg van de kleur (Crush It), en besloot ik hem gewoon te kopen!

Het doosje is vrij simpel, de kleur is al duidelijk op het eerste zicht. Dat vind ik een plus!

Hรฉรฉl gepigmenteerde gloss, dat is eigenlijk wat deze liquid lip is. Zoals eerder vermeld kocht ik nog nooit een Smashbox lip product, maar een gloss ontbrak ook nog in mijn collectie..

“Crush It” is een dieppaarse kleur, met subtiele koele ondertonen.

Be Legendary Liquid Lipsticks zijn hรฉรฉl gepigmenteerd! Eรฉn veeg zorgt voor een rijke, intense kleur.. en een onweerstaanbare glans!

De verpakking is relatief simpel, zwarte dop.. doorzichtige huls (dat is een plus! Ik hou er niet van als ik echt moet zoeken en kleine lettertjes lezen om de juiste kleur te vinden.. dit is tenminste duidelijk)

Leuk detail: vanboven op de dop zit een “steen” is exact dezelfde kleur als de liquid lipstick.

Bijzonder: de applicator heeft de vorm van een kegel, met een afgeplatte kant. Aanbrengen gaat daardoor vrij makkelijk (op de manier beschreven op het doosje: lippen omlijnen met de tip en dan invullen).

Het resultaat is een prachtig glanzende gloss met waanzinnig veel pigment! Ik kreeg hem zelfs maar moeilijk van mijn hand af… het pigment dan, de gloss is (uiteraard) niet transferproof. Wanneer je eet slijt het glossy laagje vlug af, maar de kleur blijft. Na een maaltijd moet je hem wel even bijwerken! Iets wat gelukkig wel makkelijk gaat.

Jep.. zoveel transfer zelfs uren na applicatie! Ik zou hem niet dragen om naar een fancy feestje te gaan (imagine de sporen op het glas..) maar cocktails met een rietje zijn prima te doen ๐Ÿ˜‰

De formule van Be Legendary Liquid Lip is heel aangenaam, zelfs licht vochtinbrengend. Je voelt hem absoluut niet zitten! Hij is niet oncomfortabel, en eigenlijk ook niet erg plakkerig.. wel een beetje natuurlijk, het blijft een gloss, maar het valt het heel erg mee.

Be Legendary Liquid Pigment van Smashbox is (oa) verkrijgbaar bij Douglas en Ici Paris XL al heb je bij de eerste meer kleurkeuze. Brick Trick en Pink Drank zet ik op mijn wishlist!

xoxo

Fie

Facebook / Instagram

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.