Bad & Body // Essence Moisturizing Nail & Cuticle Jelly Mask

Essence staat voor toffe en betaalbare make-up. Het basis assortiment, maar ook heel verrassende producten! Zo ook dit “Hydraterende nagel & nagelriem jelly masker”.

Essence “My Beauty Nail Ritual Moisturizing Nail & Cuticle Jelly Mask”, een hele mond vol! Het is dus een Jelly masker.. voor je nagels!

Dit product is niet overal verkrijgbaar, enkel in Kruidvat filialen met (minstens) 2 meter aan Essence producten. Of online natuurlijk!

Ik heb heel broze en dunne nagels.. voor mijn gelaat en lichaam heb ik 101 (lichtjes overdreven) producten staan, maar mijn nagels lijk ik wel te vergeten. Toen ik in een Kruidvat met uitgebreid Essence nagel assortiment was zag ik mijn kans om één en ander te kopen om te reviewen! De producten van Essence zijn niet duur, en vaak wel kwalitatief.

Serieus.. hoe leuk! Dit is toch nét weer wat anders dan gewoon olie aanbrengen.. Het is echt een “Jelly”, het lijkt wel gelei! En zo ruikt het ook, perziken gelei!

Het is de bedoeling dat je je vingers erin doopt en de gel vervolgens inmasseert. De “jelly” wordt dan wat olie-achtig. Het is niet plakkerig, ruikt heerlijk zoet en hydrateert goed! Werkt het beter dan een klassieke olie..? Goh, het trekt wel wat beter in maar qua werking is het één niet beter dan het ander.

Het is vooral leuk, een beetje een gimmick! Voor 2.39 euro (klik voor de Kruidvat webshop) is het zeker geen miskoop. Het is een goed, voedend masker voor sterke en gezonde nagels! Een olie (en die heeft essence ook) heeft een sterkere werking, maar blijft ook langer vettig aanvoelen. Dat doet deze jelly helemaal niet! Het is maar net waar je zelf voorkeur aan geeft 😉

xoxo

Fie

Facebook / Instagram

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.