Haircare // CoLab droogshampoo in Unicorn Scent

Droogshampoo met “eenhoorn geur”, aha,… wat moet ik me daarbij voorstellen?

CoLab slaagde erin om de geur van unicorns te vatten en in een flesje te stoppen. Magical! Zeemeermin/unicorn is een trend waar ik normaal niet zo in mee ben, zeker als het gaat om iets als droogshampoo. Zeemeermin themed oogschaduwpalettes (denk aan de kleurrijke schubben, aqua, roze..) dat snap ik allemaal wel nog, maar unicorn geur? Wat is dat?

Wel, blijkt dat Unicorn geur (volgens CoLab) bestaat uit “Sparkling plum and vanilla”, aha! Een geur die vrij lang blijft hangen (verbazend!) en een tikje zoetig is. Daar hou ik van!

Buiten dat het een goed ruikende droogshampoo in een mooi flesje is doet de Unicorn droogshampoo van CoLab ook nog eens goed zijn werk. Hij laat geen wit residu achter (echt niet! Zelfs niet in mijn zwart haar, en zelfs niet als ik er gewoon met mijn handen doorga in plaats van te borstelen) en de geur blijft lang hangen. Daar moet je natuurlijk van houden, er zijn nog andere varianten (met andere geuren) moest Plum Vanilla niet zo je ding zijn.

Ik vind hem ideaal om te gebruiken voor mijn frou, die wordt vlugger vet dan de rest van mijn haar en droogshampoo is dan de ideale mannier om “wasdag” nog even uit te stellen. Dat het flesje er leuk uitziet en hij heerlijk zoet ruikt is natuurlijk een plus!

Ik had al heel goeie dingen gehoord over CoLab, en nu weet ik waarom!

Bij Kruidvat kost een fles CoLab zo’n 5 euro en online zijn er 10 diverse soorten te vinden! (In de winkel kunnen dit er minder zijn, naargelang de grote van het filiaal). Ik ben ook benieuwd naar de Candy en Tropical versie!

xoxo

Fie

Facebook / Instagram / Bloglovin

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.