Shoplog // Ik kocht heel wat oorbellen (op Zalando)

Sinds kort kan ik weer oorbellen dragen (hoera!), daarom ‘moest’ ik natuurlijk gaan accessoire-shoppen in de sale! Al mijn aankopen + linkjes in deze post ๐Ÿ˜‰

Een stapel plastiek zakjes! Ik kocht vooral kartonnetjes met een “assortiment” aan oorbellen op, allemaal een beetje dezelfde stijl.. komt veel goedkoper uit dan ze allemaal apart aan te kopen. En zo kun je afwisselen!

Deze stond al het langst op mijn wishlist: een kaartje oorbellen van Miss Selfridge. Ik kocht hem vooral voor de bijtjes! Waar ik er, na รฉรฉn keer dragen, eentje van verloor.. balen!

Maar eigenlijk vind ik ze allemaal wel leuk, de witte kwastjes zijn misschien minder mijn ding maar al de rest zie ik mezelf wel dragen. De vlindertjes werden al opgeeist door mijn dochter!

Dit 4-pack van Ivyrevel is iets robuuster dan ik dacht, de druppelvormige vind ik wel erg mooi! Maar ik ga er niet het hele pack voor houden. Ze zijn wel mooi en bijzonder (zie je hoe de hoops niet standaard zijn maar het slotje aan de zijkant hebben?) maar gewoon niet meteen iets voor mij. Misschien wel voor jou?

Misschien wel het paar waar ik het meest naar uitkeek! Deze oorbellen van Erase, in driehoek vorm.

Nog nooit eerder gezien: je kan de oorbellen niet uit het zakje halen zonder dit door te knippen. Zou je dan ook niet meer kunnen retourneren van zodra het weggeknipt is? Ergens wel logisch (ik zou ook geen gedragen oorbellen aan willen krijgen..) maar ook vreemd omdat je ze niet echt kan beoordelen zolang ze in het plastiek zitten.

ย 

Gelukkig zijn ze, ook uit het zakje, heel erg mooi! Ze zijn opvallend, maar toch simpel.

Ik vond ze wel best zwaar, ik zal het dragen van zwaardere oorbellen zo vaak mogelijk vermijden! Het is niet zo dat ze oncomfortabel zijn, maar je voelt het wel. Ook had ik een probleem met een van de slotjes.. daar leek wat mee mis te zijn, zodat het er zo afgleed. Na enkele minuten was ik hem al verloren! Gelukkig pasten de slotjes van andere oorbellen er perfect op… meer zelfs, die pasten beter doordat ze zo’n plastiek schijfje errond hebben en zo het gewicht van de oorbellen beter verdeelden.

Dit paar van Whistles stond ook al heel lang op mijn wishlist! Vreemd genoeg kwamen ze aan in een plastiek zakje, zonder kartonnetje. Voor -naar mijn mening- vrij dure oorbellen vond ik best gek. Ook zijn ze “in het echt” veel dunner en fragieler dan wat je zou denken. Jammer! Ze zijn qua vormgeving erg leuk, maar hun prijs niet waard. Deze gaan retour!

Hmm, valt het op dat ik wel hou van driehoekjes/spikes aan oorbellen? Deze set van Erase vind ik helemaal super! De hoops ga ik vast niet vaak dragen (dat is gewoon minder mijn ding) al kunnen ze best leuk staan als ze echt goed aansluiten (ik heb nog een oorbelgaatje tegen het kraakbeen aan).

De honingraatjes zijn leuk in combinatie met de bijtjes van de eerste set, zo jammer dat ik er eentje van verloor!

Wist je dat… Zalando ook wat haaraccessoires heeft? Ik wist dat dus niet! Het zijn er erg weinig en ze staan allemaal in sale. Misschien verkoopt het niet zo goed omdat mensen gewoon niet weten dat ze het hebben..? In elk geval kocht ik deze twee strikken van Only. Ze hebben een klik systeem en staan erg leuk! Misschien bestel ik de set met stipjes ook nog.

xoxo

Fie

Instagram / Facebookย 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.