Review // Juvia’s Place Mini Magic Palette

Een oogschaduw palette met mooie rode, en blauwe tinten. Dat is wat ik zoek! Het kleurrijke palette in mijn vorige review viel me een beetje tegen.. is mijn tweede aankoop wel een goeie?

Over de paletten van Juvia’s place hoorde ik niks dan lof! Ze zouden prachtig gepigmenteerd zijn en makkelijk om mee te werken. Bovendien zijn ze niet echt duur. Helemaal goed, toch?

Ik hield ze in de gaten op BeautyBay, en toen ze in de sale kwamen kocht ik er eentje!

Ik twijfelde even over welke ik ging kopen, Mini Masquerade, Mini Magic… uiteindelijk ging ik voor de tweede. Prachtige koele, en warme tinten in één palette! Dat is al zichtbaar op de voorkant, dezelfde dame afgebeeld in koele en warme kleuren, veelzeggend over de inhoud en lay-out..

Vanbinnen zit dezelfde afbeelding (geen spiegel dus, wat voor mij geen minpunt is.. maar voor sommige anderen wel).

2 rijen warme tinten, 2 rijen koel. Netjes verdeeld. Let’s get swatching!

  

Kesi – Osun – Zakiya – Nubia

Kogi – Boronu – Nana – Zuba

                         

Faso – Aja – Vai – Yemoja

                            

Ife – Yara – Buzo – Yejide

Zowel de shimmers en de matte tinten zijn héél erg mooi! De blauwe shimmers hebben een beetje een duotone glans, waardoor ze op de foto wat grijzer of meer roze lijken, de matte kleuren zijn héél gepigmenteerd en niet korrelig.

Geen één kleur stelde me teleur. Ze zijn allemaal erg mooi en kwalitatief goed! Benieuwd hoe ze het doen op mijn ogen..

Ik maakte verschillende looks met het Magic Mini palette, sommige vrij neutraal.. anderen eerder donker of opvallend! Dat is een groot pluspunt: het is een erg veelzijdig palette, je kan er vele richtingen mee op!

 

In al deze looks gebruikte ik alleen kleurtjes uit het Magic Mini Palette! Al die mooie tinten pushen me echt om uit mijn comfortzone te stappen. Ik gebruik het vaakst roze en gele tinten.. nu ging ik ook voor blauw, zelfs groen.. dat was voor het eerst! (Meer informatie over alle make-up looks vind je zoals gewoonlijk op mijn Facebook Pagina)

De formule is echt super, zelfs na een hele dag heb ik nog geen creases (tenzij ik echt veel kleurtjes over elkaar gebruik, dan heb ik er aan het einde van de dag wel) en er is heel weinig fall-out. Vaak moet je bij veel pigment inbinden aan gebruiksgemak, maar ook dit valt heel goed mee.. al moet je bij de echt donkere kleuren (de blauwe) wel snel te werk aan.

Ik ben héél blij met mijn eerste Juvia’s Place aankoop! Nu wil ik zeker Mini Masquerade nog aanschaffen 😉

Het loont om de acties bij BeautyBay in het oog te houden, ik kocht er Mini Magic met 30% korting! Samen met Modern Renaissance van ABH en Hashtag van Violet Voss een nieuwe favoriet 🙂

xoxo

Fie

Facebook / Instagram 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.