Make-up // Maybelline SuperStay Matte Ink in 15 Lover

Ik had al twee SupterStay Matte Ink liquid lipsticks van Maybelline in mijn collectie, die bevallen mij echt héél goed! Daarom breidde ik hem dus nog wat uit..

 

De twee kleuren uit dit gamma die ik al heb zijn best bijzonder, ik heb Pioneer (klik voor mijn review) een prachtig felrood. En Dreamer (daar schreef ik geen review over), een heel licht roze. Van beide ben ik héél erg tevreden, naast Jeffree Star mijn favoriete liquid lipstick formule!

Omdat dat twee kleuren zijn die ik niet dagelijks draag (of kan dragen) wou ik mij een iets neutralere lipstick uit hetzelfde gamma aanschaffen. Mijn oog viel op twee varianten: 15 Lover en 80 Ruler. Zoals je ziet koos ik uiteindelijk voor Lover, al staat Ruler ook nog op mijn lijstje!

Naast de formule en de kleuren hou ik ook echt van de verpakking van deze liquid lipsticks: je ziet meten welke kleur je hebt! Ik had wat moeite het plastic eraf te krijgen, maar gelukkig lieten de stickers (oa een alarmsticker) geen restanten achter. Prima!

  

De applicator loopt uit tot een puntje, in het begin vond ik dit even wennen.. maar nu vind ik dat juist erg makkelijk! Je kan er heel precies mee werken.

De kleur is precies wat ik ervan had verwacht! Heel mooi, maar niet te opvallend..

En zo staat hij! (Binnen en in daglicht). Net als Pioneer en Dreamer blijft hij lang zitten. Héél lang! Ik vind niet dat ze uitdrogen, maar je kan er wel altijd een balsem onder (of na een tijd over) aanbrengen als je dat liever hebt.

Maybelline SuperStay Matte Ink liquid lipsticks zijn te koop bij Kruidvat voor zo’n 9.99 euro, maar ze staan vaak in korting!

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.