Bad & Body // Lush Sleepy Body Lotion

Van lavendel ben ik absoluut geen fan, het doet mij steevast denken aan luchtverfrissers (net als alles dat omschreven wordt als “marine”, yak!). Toch kocht ik deze.. waarom?

Dromerig lavendelpaars met een een snuifje fairy dust on top! Het ziet er gewoon al heel mooi uit.

“Een milde haverinfusie met velden vol lavendel”, normaal absoluut niet waar ik voor zou kiezen… en toch, ben ik door de fairy dust betoverd?

Niks dan goeie, natuurlijke ingrediënten en oliën, precies wat we van Lush gewoon zijn! Er zijn niet zoveel Lush winkels in België, maar als ik bij eentje in de buurt ben spring ik er altijd eens binnen! En ik koop wel altijd wat… om dan bij de kassa te schrikken van de prijzen, die toch wel erg snel opstapelen 😉

Anyway! Toen ik in Antwerpen was een tijdje terug besloot ik dus een bezoekje te brengen aan de Lush winkel. Ik wist zo ongeveer wat ik wou: Toothy Tabs (die moest ik proberen!), een Jelly Mask en een bodylotion. Welke geur wist ik nog niet, dat ging ik daar wel uittesten!

“Sleepy” had ik bijna gewoon laten staan. Dat ging toch niks voor mij zijn! Tot ik om advies vroeg (“welke zijn het meest zoet? Zijn er met vanille?”) en de verkoopster mij liet kennismaken met deze lijn.

Eigenlijk was ik meteen om! Ruik je lavendel? Ja zeker! Maar het wordt als het ware omhelst door iets warm, iets zoet.. iets wat het bloemige van de lavendel omhult en de scherpe randjes eraf haalt. Een blik op de site leert me dat die zoete, warme geuren afkomstig zijn uit Tonka Bonen en Ylang Ylang. Vooral Tonka ruik ik erg graag in parfums! Aha! Vandaar dat ik zo dol ben op Sleepy.

Omdat er lavendel inzit zou deze bodylotion rustgevend moeten werken.. het is inderdaad een fijne geur om bij te relaxen, maar of je er nu echt beter van slaapt..? Ik gebruik hem eigenlijk ook gewoon, overdag. Ik merk er dus niet zo heel veel van, maar het kan voor anderen natuurlijk beter werken. Ik kocht hem ook helemaal niet als een soort slaapmiddel, ik wou gewoon een bodylotion (liefst eentje die past bij mijn parfums, zodat ik kan layeren) en dat is precies wat ik in Sleepy vond!

De bodylotion is voor mij voedend genoeg (ik heb geen heel droge huid) en blijft de hele dag een beetje sluimeren (niet te sterk).. ideaal!

Ik kocht het kleine potje (95g) voor 12,90 euro maar er bestaat ook een grote versie (215g) voor 21,95 euro!

xoxo

Fie

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.