Let’s Get Personal // Mijn Stash.. en Destash (deel 3)

Aha, ‘here we are’, eindelijk heb ik mijn hele stash doorlopen. Sommige producten bleven, anderen vlogen onverbiddelijk de deur uit (of de prullenbak in).. nu is het tijd de overgebleven spullen te organiseren!

Dit is wat er overblijft na mijn 2 destash-sessies (één en twee). Natuurlijk zijn er meer spullen over dan dit, maar dit is wel hoe het georganiseerd is. Of beter, hoe het dat nièt is.. random producten in random tasjes en bakjes. Tijd om er verandering in te brengen!

Ik heb wat toilettasjes en een make-up houder. Die laatste gebruik ik eigenlijk niet, er kan te weinig in en ik gooi mijn make-up toch vaker los in een tasje dan het netjes te rangschikken (oeps).

De inhoud van de kleine zilveren etui: van alles dooreen. Hier wil ik vanaf! Als ik een lippenstift nodig heb moet ik overal gaan zoeken. Ik ga mijn spullen dus in aparte categorieën onderverdelen: lippen, gelaat ogen.

Mijn lippenstift collectie is best uitgebreid (Amy van The Pink Perfectionist wijdde er een tijdje terug dit artikel aan), ondertussen is die collectie nog gegroeid! Alles uitstallen is eigenlijk geen optie, mijn favorieten bewaar ik op de tafel, de rest gaat in de grote roze toiletzak.

Twee favorieten van dit moment (nope niet 2x hetzelfde). Boven zie je mijn eyeliner (Anastasia Beverly Hills waterproof crème color) met een limited edition eyelinerkwastje van essence… en onder zie je mijn wenkbrauwproduct (Anastasia Beverly Hills Dip Brow pomade in Granite) met een limited edition eyelinerkwastje van essence… (die ik dus voor mijn wenkbrauwen gebruik). Verwarrend hé? De keren dat ik per ongeluk de eyeliner gebruikte voor mijn wenkbrauwen.. en  de kleur er vervolgens niet zonder het verpesten van mijn ooglook afkreeg zijn ontelbaar 🙁

Ik laat ze je beide zien, omdat ik ze beide echt aan kan raden.. maar check wel even de onderkant (kleur) voor je begint als je meerdere potjes hebt 😉

Mijn “everyday” kleine borsteltjes hou ik in de zilveren etui, de grote zal ik uitstellen in een vaasje! Mijn favorieten zijn die van Boozyshop.. en AliExpress. Ik weet dat Ali voor- en tegenstanders heeft, ik koop er ook niet zoveel meer maar de eerlijkheid gebeid mij te zeggen dat deze borstels kwalitatief héél goed zijn! Enkel de metallic gekleurde vertonen sleet (maar doen hun werk nog steeds prima).

Verpakkingen bijhouden is voor mij een ramp. Ik gooi alles weg. Zelfs limited editions die wél leuk verpakt zijn verliezen na verloop van tijd hun jasje… toch zeker als dat er eentje is uit gewoon karton.

Deze twee sets zijn anders! Jeffree Star’s en (raar maar waar) Primark’s Lipstick Vaults hebben beide zo’n mooie, stevige verpakking! Ik wil de lipsticks er echt niet uithalen! Primark kocht ik vooral voor “de heb”, al zijn de lipsticks hun geld zeker waard! Jeffree heeft gewoon de allerbeste liquids die er zijn. Punt. Niet goedkoop, maar zo goed.. Recent bracht hij een Volume 2 uit van zijn Mini Nude collectie, ik hoop dat dat wilt zeggen dat er ook een Volume 2 komt van de Reds & Pinks.. die koop ik meteen, no doubt. Mijn review van deze Vaults lees je respectievelijk hier (Jeffree) en hier (Primark).

Onmisbaar: watjes! Al ben ik voor een groot deel al overgeschakeld op wasbare wattenschijfjes, toch blijf ik de wegwerp variant af en toe gebruiken. Om snel en precies iets bij te werken bijvoorbeeld..

Al zeg ik het zelf, ik heb de allerleukste wattenschijfjeshouder 😉 mijn dochter maakte hem enkele jaren geleden voor moederdag in de klas!

Nog zo’n noodzakelijk kwaad: een prullenbak.

Vaak niet het mooiste accessoire in je (beauty)kamer 😉

Best jammer eigenlijk, want hij wordt toch dagelijks gebruikt. Mijn prullenbak is een heel simpel ding waar geen vuilniszakje goed aan blijft haken, ik heb hem achter de spiegel verbannen en ergens vind ik dat wel jammer. Wil ik hem legen moet ik mijn spiegel verschuiven om erbij te kunnen, omdat hij niet in het zicht staat gooi ik er ook vaak wat naast (oeps). Het is gewoon niet handig. En dat terwijl er best al wat prullenbakken zijn met een leuke vintage look, of in een toffe kleur (I love me some yellow!) die zeker mogen gezien worden.

Van deze kast belandde er bij mijn “destash” acties best veel in de bovengenoemde prullenbak 😉 Echt, daar zat make-up in die ik al jaren niet meer gebruikte.. daarom heb ik nu besloten om meer spullen op- en rond mijn tafeltjes te zetten (weliswaar gesorteerd). Wat in de kast blijft gebruik ik gewoonweg niet omdat ik er geen zicht op heb: zonde!

Nu heb ik er netjes alle spullen die ik niet dagelijks (of slechts sporadisch) gebruik in verzameld: nepwimpers, mijn reserve lenzen.. mascara’s (ik gebruik er steeds slechts 1 tegelijk) etc.

Voila! Al mijn favorieten bijeen.. in het bakje achteraan zitten trouwens alle skincare spulletjes. Het leuke kader met de wimpers vond ik gewoon in de supermarkt!

Opgeruimd staat netjes! Nu nog mijn make-up borstels een bad geven en dan is de grote schoonmaak écht voorbij!

xoxo

Fie

Facebook/Instagram 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.