Let’s Get Personal // Mijn Wishlist Voor De Wintersolden

Hoezee! Solden! Dat wil maar één ding zeggen: shoppeeeeen… toch? Of heb ik zo langzamerhand wel al genoeg? Wat wil ik persé nog op de kop tikken?

Deze zomer was het duidelijk, ik wou schoenen… sneakers meer bepaald. Niet te sportief, maar toch casual. Minder “opgetut” dan mijn veterschoenen. Die perfecte sneakers vond ik, zie de foto hierboven 😉

Deze winter heb ik niks specifiek op mijn wishlist staan, niks dat ik absoluut nodig heb (ha, nodig hebben.. alsof ik het zonder nieuwe spullen niet overleef). Al wil dat natuurlijk niet zeggen dat ik helemaal niks ga of wil kopen..

Ik ben nog steeds op zoek naar een goeie skincare routine. Volgens mij ben ik wel goed op weg.. ik heb eigenlijk nooit nog puistjes (dat had ik vroeger wel!). Een fout dat ik maakte is dat ik dacht dat mijn (vette) huid geen extra “moisture” nodig had.. dagcrème had ik toch helemaal niet nodig? Wrong! Een vette huid kan even goed vochtarm zijn! Ik gebruik nog steeds niet de meest rijke crèmes maar ben ondertussen wel al aan mijn vierde (!) Origins Original Skin Matte Moisturizer bezig. Ik had een facewash specifiek voor mijn huidtype, maar die droogde toch wat teveel uit.. dat blijft dus nog n beetje een zoektocht.

Een goeie routine is natuurlijk niet te koop, maar geschenksetjes wel! Volgens mij de ideale manier om producten te testen, zonder er meteen veel geld voor kwijt te zijn. Bovendien bevatten zo’n setjes vaak geen fullsize producten zodat je geen massa product (en geld) verspilt moest het je toch niet zo bevallen..

Vaak worden skincare cadeausetjes verkocht in december, voor de feestdagen.. wat overblijft na die periode komt soms in de sale 😉 ik hou alvast Ici Paris XL in de gaten!

Qua kledij heb ik eigenlijk echt niks meer nodig… ik heb al zoveel! Volgende zomer trouwt mijn neef en ik heb minstens 3 jurkjes om uit te kiezen. Het enige waar ik al lang op zoek naar ben, maar het lijkt wel misssion impossible, is een rode mantel. Ik heb het gevoel dat ik al alle sites ben afgegaan. Ik vind er gewoon geen? Enfin, ik vind er wel… maar geen waar ’t instant liefde mee is 😉

Ze moeten getailleerd zijn, niet te duur, zonder riem… en oh, ook niet te duur!

Het lijkt erop dat ik zelf niks kan vinden dat aan dat wensenlijstje voldoet. Misschien moet ik hulp inschakelen? Er zijn diensten waarbij een personal shopper je (gratis!) helpt de outfit van je dromen te vinden. Misschien is het een manier om eens “out of my comfortzone” te stappen en iemand anders iets te laten selecteren voor mij? (met wat aanwijzingen natuurlijk, ze kunnen ook niet volledig in het duister tasten). Een Zalon box lijkt me bijvoorbeeld wel wat, je bepaald nog altijd wat je houdt en wat niet.. en misschien krijg ik wel iets toegestuurd dat ik zelf nooit zou kiezen maar geweldig staat?

Misschien verrassend: ik liet onlangs gaatjes prikken in mijn oren! Ik wil dus wel heel graag leuke oorbellen 🙂 Ik had al lang gaatjes hoor, maar aan de ene kant was het helaas doorgescheurd. De nieuwe zitten er vlak naast! Ik zag al zoveel leuks.. nog even wachten dus tot het volledig geheeld is (komt wel goed tegen januari) en dan ga ik op sieraden-tocht 😀

xoxo

Fie

Instagram/Facebook 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.