Let’s Get Personal // Mijn Stash.. en Destash (Deel 2)

Omdat de vorige post toch wel erg lang werd.. hier is deel 2!

Phew… waar waren we gebleven?

Vorige keer liet ik al al mijn Anastasia Beverly Hills palette zien, dit zijn de drie die ik heb van Violet Voss! Flamingo (nieuw! Daar volgt nog een review over) Hashtag en Rosegold. Hashtag en Rosegold zijn twee ultieme favorieten, wordt flamingo dat ook..? Vanzelfsprekend doe ik geen een van deze weg 🙂

Voor leuke LE’s heb ik een weak spot. Deze heb ik beide nog nooit gebruikt, maar ik kan er geen afscheid van nemen.. De Luminous Loose Powder van Hema heeft zo’n mooie verpakking (al kreeg ik hem niet goed op de foto! Holografische deeltjes en glitters) en de glinsterende verstuiver van Essence is zo bijzonder.. en geparfumeerd!

Tja.. vrij obvious: deze potloodjes van Catrice… love them! Het leek er ooit eens op dat ze uit het assortiment gingen, ik heb er toen 5 gekocht.. uiteindelijk veranderden ze gewoon iets van verpakking, maar nu heb ik dus een flinke verzameling! Hoe je ze gebruikt kun je hier lezen.

Stom eigenlijk.. producten die nog gewoon in de verpakking zitten! Mijn wenkbrauwkwastje is eigenlijk een eyelinerkwast, eentje van essence.. een LE van jaren geleden. Omdat ik vrees dat hij het niet lang meer zal trekken kocht ik deze van Catrice (ook LE) die er qua vorm wel erg op leken! Tot nu toe doet mijn Essence kwastje het echter prima, dus haalde ik deze nog niet boven.

Een van mijn allereerste high end producten, deze kocht ik omdat Serena van Beautylab er zo’n grote fan van was. Het was een van mijn beste aankopen ooit! Ik gebruikte hem jarenlang echt elke dag. Ik snap niet dat er geen pan in te zien is? Er zit een flinke deuk in het midden, maar nog geen metaal in sight.. ik vind ook nergens op google foto’s van dit product (Shimmer brick, dit is trouwens Pink Quartz) met zichtbare pan? Strange…

Hmm.. Lime Crime. Moeilijke. Zoals ondertussen al duidelijk is hou ik wel van een bijzondere verpakking. Dit Polly Pocket inspired oogschaduwpalletje is soooooo cute, maar ook soooooo bad 😉 Nee echt, de kwaliteit van de oogschaduw is echt “dat” niet. Gelukkig kocht ik hem ooit aan -50% korting. Het is wel een beetje een collectors item, en aan gezien ik niet denk dat ik deze kan verkopen (het witte deel in het midden is al gecontamineerd met paarse oogschaduw) hou ik deze nog even bij.

Hierboven las je al dat ik grote fan ben van de Bobbi Brown Shimmer Bricks, toen ik deze LE zag bij de Estée Lauder Company Store twijfelde ik dus geen moment. Drie shimmerbricks in een mooi palette! Ze zijn iets kleiner dan de fullsize, maar dat deert niet want ze zijn in verhouding een stuk goedkoper en je doet er dus héél lang mee. Zonde dat deze in mijn schuif zat, hij verdient een plekje in het zicht!

Oeh.. nog een oldie! Deze “Blush by 3” van Sleek wou ik zo graag! Ze worden nog steeds verkocht, maar deze is al ’n jaartje of 6 oud. Dit is er eentje in de kleur “Pumpkin”, een kleur die ik nu nooit meer zou kiezen… zo fel! Kwalitatief gezien is hij erg goed, de kleur “Pink Lemonade” zette ik op mijn wishlist!

Deze heb ik beide weggegooid, de Vivid Matte Liquids van Maybelline zijn echt mijn favorieten niet.. en geen idee eigenlijk het oud die ooggel van Olaz is? Lijkt me toch niet “slim” meer deze te gebruiken.. vooral niet in zo’n gevoelige zone als rond de ogen.

Geen make-up.. maar deze vond ik ook in mijn la! Het lijkt erop dat ik naast lipsticks ook chokers (en armbandjes) heb verzameld.. ik draag ze eigenlijk nooit! Best zonde. Zou het lukken om ze op een andere manier te verwerken? In mijn haar bijvoorbeeld? Hmm.. ik moet er eens mee aan de slag!

In deel 3 zal ik de overgebleven producten tonen… en hoe ik deze ga organiseren 😉

xoxo

Fie

Facebook/Instagram

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.