Bad & Body // The Body Shop Peppermint Candy Cane Collectie

Een goeie week geleden werd ik uitgenodigd op een event van The Body Shop in Antwerpen. Ik ontdekte er hun skincare lijn, de nieuwe geschenksets en de winters geïnspireerde geurlijnen.. waaronder deze: Peppermint Candy Cane!

The Body Shop heeft een doel. Een heel nobel doel. Nog tot eind dit jaar willen ze voor elke aankoop die gedaan wordt een stukje teruggeven aan de natuur. Biobruggen bouwen, en miljoenen (!) vierkante meter bos beschermen en herstellen. Lees er hier meer over!

Het spreekt dan ook voor zich dat hun nieuwe kerstcollecties niét verpakt zitten in meters vervuilend en nutteloos plastiek. Nee, de nieuwe setjes van The Body Shop zitten in mooie, stevige kartonnen doosjes en herbruikbare jutte zakken. Een parfum koop je niet verpakt in cellofaan, maar in een metalen cilinder die nadien dienst kan doen als theelicht houder!

Een van de setjes in de hierboven vernoemde jutte zakken kreeg ik in een goodiebag mee naar huis! De “Peppermint Candy Cane” collectie.. heerlijk zoet en energiek tegelijk.

Dit setje bevat de hele Peppermint Candy Cane collectie (mini) en een fulltime handcrème in dezelfde geur. Die zit al van dag één in mijn handtas!

Douchegel, Handlotion, Bodylotion, Scrub

Ik hou van geuren die lang op de huid blijven hangen. Dit is er zo één! Zeker als je de productjes in combinatie met elkaar gebruikt waan je je de hele dag in Candy Cane Heaven! Voor mij ook een beetje nostalgie, de eerste scrub die ik ooit kocht had namelijk net dezelfde geur.. Candy Cane van Philosophy. Volgens mij was die limited edition, ik heb hem daarna in elk geval nergens meer gezien.  Gelukkig is er nu dit (goedkoper) alternatief van The Body Shop! Hoewel dit mini versies zijn (ze zijn allemaal ook als fullsize te krijgen!) doe je er toch een hele tijd mee. Mijn scrub is al een stuk leger, maar vooral van de bodylotion en de douchegel heb je eigenlijk echt niet zoveel nodig.

Niks in deze set hoeft weggegooid te worden, zelfs de verpakking niet! Het jute zakje kun je daarna prima gebruiken om make-up in te bewaren, je kwasten in recht te zetten of zelfs.. om er een plantje in te laten groeien!

Festive Sack of Peppermint Candy Cane Delights kost 20 euro en kun je, uiteraard, krijgen bij The Body Shop. Sold to the idea van een jute zakje vol leuke productjes maar niét aan de Peppermint Candy Cane geur? De Festive Sacks zijn er ook in de twee andere feestelijke geuren: Vanilla Marshmallow en Berry Bon Bon!

xoxo

Fie

Facebook/Instagram

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.