Let’s Get Personal // Mijn Stash.. en Destash (Deel 1)

Door de jaren heen heb ik wel wat make-up verzameld. Het ene product gebruik ik al wat meer dan het ander.. mag er ondertussen niet best veel weg? Ik laat je het zien en toon je ondertussen ook mijn meest bijzondere producten!

Ik bewaar mijn make-up in bakjes, in een kast, in toiletzakjes.. sommige producten gebruik ik haast elke dag, anderen vergeet ik (helaas) wel eens. Soms omdat ik er gewoon niet aan denk, soms omdat ik een ander (beter) alternatief heb.

Enkele dagen terug besloot ik die bakjes, kast en zakjes eens uit te sorteren! Wat hou ik, wat mag er weg.. en wat kan er de prullenbak in?

Dit oogschaduwpalette van Morphe (35E It’s Bling) kocht ik een dik jaar geleden. Ondertussen gebruikte ik het misschien… 5 keer? En dan eigenlijk alleen de paarse kleur. Een kleur waar ik nu altijd Violet Voss voor gebruik. Jammer, maar zonde om te houden dus! Deze ga ik weggeven, hij is kwalitatief zeker nog oké.

Mijn 4 oogschaduwpaletten van Anastasia Beverly Hills hou ik zeker! Ook al gebruik ik Prism eigenlijk echt niet genoeg.. ik kan er gewoon (nog?) geen afscheid van nemen.

Tja… deze gebruik ik eigenlijk nooit, er hangt ook geen verhaal aan vast. De linker vond ik een mooie kleur, de middelste wou ik graag testen (Essence lippotloodjes zijn erg goed! Dit is gewoon mijn kleur niet).. en de I heart Make-up Molten Chocolate is gewoon niet wat ik ervan had verwacht (hij is niet mat). De laatste (Be a Bombshell) zat eens in een StyleTone box. Op zich wel leuke boxen, maar ik zegde het abonnement op omdat ik de producten vaak toch niet (genoeg) gebruikte om de waarde eruit te halen.

Prima producten dus, maar niet voor mij… in de “weggeef zak” they go!

En ja hoor.. weer 3 lipproducten! Ik heb er dan ook erg veel, een heel deel ervan mag weg.. deze 3 bijvoorbeeld zijn al best oud.. die rechtse (van essence) zitten al lang niet meer in zo’n verpakking.. not good! Ik voel me er ook niet goed bij deze door te geven.. voor de prullenbak dus, helaas.

Deze hou ik dan weer wel, al draag ik ze nooit! Ik las ooit dat liquid lipstick heel goed zou werken als liner… en zelfs als oogschaduw! Dat wil ik met deze wel eens proberen, want om zo (dagelijks) te dragen vind ik ze toch echt wat te donker. Ik hou ze beide al hebben ze dezelfde kleur, die van Essence is gewoon zo’n leuke verpakking met die spookjes (Limited Edition van vorig jaar). De linker is trouwens Roulette van Coloured Raine.

Prachtig – en toch vergeten – product dit! Ik draag deze liner haast nooit. Zo zonde want hij is prachtig! Deze haal ik uit de kast en plaats ik op mijn tafeltje zodat ik hem steeds zie staan (en dus ook meer ga gebruiken!).

An oldie.. “Turn On” van Urban Decay. Mijn allereerste high end lipstick! Ik gebruik hem niet vaak meer maar ik hou hem toch, al is het maar uit aandenken/nostalgie.

Ik kan geen afscheid nemen van Limited Editons, en dus ook niet van deze.. Lucy’s Red uit een oude Catrice LE. Prachtige kleur! Even mooie huls..

Helaas nog wat voer voor de prullenbak. Al deze producten zijn uitgedroogd (mascara’s) of ruiken erg vreemd (lipproducten, oogschaduwprimer). Ik gebruik nu een Too Faced primer maar eens die op is stap ik terug over naar UD, die beviel mij toch iets beter!

Twee producten die ik nooit meer gebruik maar waar het toch lastig afscheid van nemen is: mijn allereerste NYX product (gekocht in Malta en héél vaak gebruikt) en mijn allereerste MUA product, gekocht in Manchester! Het doosje van de MUA blush is stuk, maar het is echt een mooie kleur.. en er zitten gewoon zoveel herinneringen aan vast!

Talking about LE’s… hoe cute is deze?! Een Limited Edition van Essence, met bewegende konijntjes. Nooit gebruikt, maar mag niet weg!

Essence heeft de leukste LE’s, zoveel is zeker… ook van dit oogschaduwpalletje kan ik geen afscheid nemen. Besamé werd vroeger verkocht op BeautyBay, de poeder is op maar ik vind het doosje te mooi om weg te gooien.

Deze lipstick van GOSH heb ik… 6 jaar? Zoiets? Hiermee werd mijn liefde voor lipsticks aangewakkerd 😉 Ik had ze in alle kleuren, maar deze (sweetheart) was toch mijn favoriet! Ze roken lichtjes naar vanille en waren erg voedend. Ik denk dat ik in wel 2 of 3 Kruidvat filialen de voorraad (toen ze UA gingen) geplunderd heb.

    

Revlon en Max Factor, 3 mooie (en kwalitatieve) oogschaduwpalettes. Alleen gebruik ik eigenlijk nooit meer bruintinten en haal ik mijn roze schaduwen nu steeds uit het MR palette van ABH. Aan Revlon hangt wel een verhaal (ook eentje die in Engeland werd aangekocht) maar ik hou ook de MUA blush al (en een volgend blushpalette..) tjaaa.. ergens moet ik toch een keuze maken! Deze geef ik weg!

Oef zeg, dit word wel een heel lang artikel! Daarom splits ik het op.. en volgt er binnenkort een Deel 2! Daarin toon ik terug een deel van mijn stash, en dan volgt er later nog een post met ultieme favorieten!

xoxo

Fie

Instagram / Facebook 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.