Skincare // Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum

Instant effect..? Right! Eerlijk is eerlijk, ik hechte er niet veel geloof aan.. maar ik stond versteld van het resultaat!

     

De Skin Science lijn van kruidvat is relatief nieuw, ze omvat diverse hoogstaande anti-aging producten aan een lage prijs. Of dat is toch wat de verpakking ons zegt.

Ik had er nog niks van getest, maar ik was wel benieuwd! Met een kortingsactie nam ik het “eye serum” mee. Elke dag veel oogmake-up dragen (en het er weer afhalen!) eist zijn tol, dus ik wil wat meer aandacht besteden aan de gevoelige en dunne huid rondom mijn ogen.

  

Whoa. Vrij uitgebreide gebruiksaanwijzing. Het klinkt eigenlij vrij heftig, na een maand hoor je een kleine week “pauze” te nemen en je zou na twee minuten al (niet permanente) verandering moeten zien. Yeah, right… ik ben nog steeds sceptisch 😉

Mu-conotoxin CnIIICProteïne -Vervagen van fijne lijntjes en rimpels

Dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetatePeptide – Voorkomt de vorming van fijne lijntjes en rimpels, wordt gezien als een veiliger alternatief voor botox

tripeptide-10 citrulline Peptide – Voorkomt de afbraak van collageen, stabiliseert

Geen één ingrediënt is “fishy”, geen enkel wordt online negatief omschreven. Sommigen zijn misschien neutraal of dienen eerder om het product zelf te stabiliseren, maar geen één is omstreden.

Het serum zit in 5 kleine tubetjes. Best gek! Eerst dacht ik dat het een korte kuur was en je dus per keer een tubetje nodig had. Dat is niet het geval, maar ik vraag me af waarom het zo verpakt is. Er zal vast wel een reden voor zijn, ingrediënten die na opening relatief snel werking verliezen bijvoorbeeld, of de structuur van de inhoud (die best wel bijzonder is).

Ik dacht aan een gel, maar nee! Het is een soort dikke crème, deed me wat denken aan make-up primer!

De kleine tubes kun je na gebruik makkelijk sluiten door de dop (die je af moet breken) er omgekeerd terug op te zetten.

Je hebt echt niet veel product nodig, ongeveer een rijstkorrel per oog.

Ik voelde vrijwel meteen dat het product werkte, ik voelde het “trekken”, het was geen onaangenaam gevoel en het ging ook terug weg.

Tussen de bovenste en de onderste foto zit exact twee minuten! Ik heb het getest op een dag waarop ik nogal weinig had geslapen zodat ik mogelijk effect echt goed zou kunnen zien.. maar dat het zo goed ging werken? Nee, dat had ik eigenlijk niet verwacht! Het is net alsof ik voor de onderste foto een blur-tool heb gebruikt met een app, dat is dus niet het geval! Enkel en alleen het Skin Science Serum.

Ik gebruik hem nu eigenlijk elke ochtend en zit (na twee weken) aan tube 2. In een verpakking zitten 5 tubes dus ik doe er wel nog even mee! Zelf ondervind ik er geen nadelen van, ik heb een eerder vette en niet gevoelige huid. Als je een droge of erg gevoelige huid hebt zou ik toch wat voorzichtigheid aanraden! Er zit ook klei in, wat uiteraard uitdrogend werkt.

Het Kruidvat Skin Science Eye Serum kost 5.29 euro!

xoxo

Fie

Facebook / Instagram 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.