Review // Catrice Eyeshadow Stix in “My Statement: Ultra Violet!”

Hoewel de Color Tattoos van Maybelline tot mijn favoriete oogschaduw behoorden, gebruik ik de laatste tijd enkel poeder… maar daar komt verandering in ๐Ÿ˜‰

De Eyeshadow Stix van Catrice zag je al voorbijkomen in mijn post met alle nieuwe producten van dit seizoen. Alhoewel ik ze meteen erg mooi vond had ik er nog geen gekocht. Had, want afgelopen week kwam het er toch van!

De stix zijn er in verschillende kleuren. De meeste niet zo spannend: champagne, goud, koper… wel mooi, maar ik kies de laatste tijd vaker voor kleur. Gelukkig is er ook een paarse en een groene variant! Van die twee heb ik absolute voorkeur voor paars ๐Ÿ™‚

De stick in 100 “My Statemen: Ultra Violet!” werd het dus!

ย 

“Up to 12h: long lasting, sweat proof”. Klinkt niet slecht ๐Ÿ˜‰

De stick is driehoekig van vorm. Op zich misschien wat vreemd, maar later bleek het erg handig om ook wat kleur aan te brengen onder de ogen! Door het puntje kon ik makkelijk een dun lijntje maken.

Whoo! Veel pigment!

En zelfs een dag later, na het douchen zat het er nog op! ๐Ÿ™‚ heel long lasting op mijn arm dus, maar op mijn ogen..?

ย ย 

Enkel de stick gebruiken is wat lastig, je moet hem wel wat uitblenden met een andere kleur. Ik gebruikte hem hier als basis, en werkte af met 2 kleuren uit mijn Violet Voss Hashtag palette en mijn Violet Voss Highlighter in “Bloom”. Welke andere make-up ik gebruikte vind je hier op mijn Facebook pagina! ik post er af en toe looks + de beschrijving.

Long lasting is hij in elk geval wel.. hij bleef de hele dag perfect zitten! Van 7 tot 22u! Ergens verwachtte ik wel wat “creasing”, het blijft toch een crรจme product… maar dat gebeurde dus niet. Top!

Voor slechts 4,59 zijn deze Stix te koop bij kruidvat, ik denk dat ik ‘Pink Rules!’ ook nog koop.. en ‘satinfaction’!

xoxo

Fie

Facebook // Instagramย 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.