Kids // Een superleuk iPad hoesje!

Al een hele tijd was ik opzoek naar een iPad hoesje voor mijn dochter… mission impossible, of zo leek het toch!

8-jarige meisjes. Het is wat. Dikke silicone randen rond hun iPad vinden ze te kinderachtig.. maar die klassieke, zwarte hoezen zijn dan weer te saai.

Een geschikt hoesje voor haar vinden was een moeilijke opdracht… tot ik een site leerde kennen waar je er zelf eentje kan ontwerpen!

           

Een telefoonhoesje ontwerpen was niet de enige mogelijkheid.. ze hebben, buiten mogelijkheden voor zowat elke telefoon, ook designs voor iPads!

Ik was, net als Fleur, meteen weg van de “heartbeat” optie, de mogelijkheid om je naam (of een boodschap) als “hartslag” op je telefoon te zetten. Mijn dochter wou, uiteraard, haar naam! “Loves” moest er ook achter want die opdrukken zijn toch allemaal dingen waar ze van houdt 😉

Wij kozen voor een hardcase, maar er zijn ook softcases en smartcovers. Softcases zijn flexibel en doorzichtig (al kun je er natuurlijk wel een design op laten zetten), smartcovers beschermen enkel de voorkant (magnetisch). Uit ervaring weet ik dat een smartcover niks voor haar is, die speelt ze kwijt 😉 en ik vond het leuker om voor een zwarte of witte achtergrond te kunnen kiezen. Ik verkoos trouwens wit… Fleur zwart. Het is duidelijk wie won.

Ik ben erg blij met de cover, hij zit stevig om de iPad heen en heeft handige uitsparingen voor de knoppen en de camera!

Zelf ook een iPad air hoesje ontwerpen? Op Hoesjemaken.nl vind je nog talloze andere opties! Bloemen, flamingo’s, donuts.. al dan niet met heartbeat. Je kan zelfs een eigen foto gebruiken en tekst toevoegen!

Ook leuk meegenomen: die klassieke hoezen waar ik het eerder over had zijn best duur.. voor de bovenstaande hardcase leg je slechts 20 euro neer. Bovendien heb je ze erg snel in huis, de webshop is Nederlands maar ik (als Vlaamse) had hem donderdag al in huis terwijl ik pas dinsdag laat had besteld!

Dochter blij, ik blij 🙂

xoxo

Fie

Ps. Op de hoogte blijven? Volgen kan op Facebook en/of Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.