Project Pan 2018 // Opgemaakt of pan geraakt Oktober-November

Misschien niet het netste palette meer, maar wel hรฉรฉl erg geliefd.. maar Modern Renaissance is niet de enige!

I

In de uitgelichte afbeelding was het al duidelijk: Modern Ranaissance is mijn favoriete oogschaduwpalette. Ik ging hem eerst niet kopen… die kleuren waren toch minder mijn ding! Maar zie.. iedereen gaat overstag ๐Ÿ˜‰ Ik denk dat hij ondertussen in menig make-yupliefhebbers schuiven te vinden is!

Tempera, Buon Fresco en Venetian Red zijn mijn “standaard” combinatie.. als ik niet goed weet wat doen, ga ik daarvoor. En dat zie je!

Hoewel ik “Vermeer” uit het modern renaissance palette ook gebruik als “under eyebrow & inner corner” highlighter blijft mijn favoriet Bloom van Violet Voss.. ik gebruik hem zo goed als dagelijks! Gelukkig is het een stevige highlighter, en geen kleine oogschaduw.. dan was hij al lang op!

En nog maar eens Violet Voss… Fresh heeft flinke pan, Truth zit er heel dichtbij. Ik snap niet dat Violet Voss producten niet meer aandacht krijgen, ze zijn fantastisch! Samen met ABH mijn favoriete oogschaduwmerk, hands down. Jeffree Star schijnt ook erg goed te zijn, maar daar heb ik -helaas- nog geen ervaring mee.

De hele bleke matte kleuren gaan bij mij het snelst omdat ik ze elke dag gebruik als “basiskleur”, niet iedereen die make-up gebruikt brengt steeds zo’n basiskleur aan, maar ik wel… een gewoonte! Gele, paarse of roze look? “Fresh” wordt (in dit geval) toch iedere keer gebruikt om een grondlaagje te leggen. Vandaar dat hij zo’n flinke pan heeft!

Het derde en laatste oogschaduwpalette met pan.. Too Faced Sweet Peach! Eigenlijk gebruik ik hem niet zo gek vaak (ik maak sowieso nooit bruine looks en deze bevat wel veel bruin tinten) maar “Bellini” is een favoriet! Zo’n mooi sprankelend goud/roze!

Nog pan.. maar geen oogschaduw! In de “Cleansing Butter” van The Body Shop zie ik steeds meer pan… ik vind hem dan ook helemaal geweldig en gebruik hem elke dag! Onlangs gebruikte ik nog eens een andere make-up remover en nee… ik wil niet meer terug ๐Ÿ˜‰ ik ga deze balsem blijven gebruiken!

Na de pans… tijd voor de echt lege producten! Deze parfum van Viktor & Rolf bijvoorbeeld, Bonbon van 50 ml! Dit was een “Blind Buy”, ik kocht hem zonder hem te testen.. en dat ging best goed! Ik heb de geur vaak en graag gedragen, maar voor de prijs werd ik er niet door omver geblazen. Dit wordt geen rebuy, maar was het misschien wel geweest als hij iets goedkoper was.. nu vind ik hem te duur voor een “everyday scent”.

In de vorige update zaten al veel douche producten… nu terug eentje! Een fikse douchegel van 500 ml. Niet te krijgen in Belgiรซ, helaas… dus kocht ik hem online op Engelse Sites. Eigenlijk nogal een gedoe als er hier ook 300 soorten douchegel zijn om uit te kiezen.. Ik kocht nog geen nieuwe “Clean On Me” maar zal dat misschien wel doen als ik รฉcht geen waardige vervanger vind.

En om af te sluiten… de Checks & Balances Face Wash van Origins (de fles is gewoon wit..maar ik kleurde mijn haar onderaan paars/roze and it shows..). De beste facewash die ik tot nu heb getest.. maar ik blijf het gevoel hebben dat ik nog niet “DE” skincare routine te pakken heb. Ik mis een stap… een scrub? Een 2-wekelijks masker? Misschien iets van een serum.. Ik ben van plan met de feestdagen verschillende Origins geschenksets te kopen (voor mezelf) en zo hun gamma uit te testen zonder de volle prijs te betalen. Wordt vervolgd… ๐Ÿ˜‰

xoxo

Fie

Volg je al op Facebook en/of Instagram?

 

You May Also Like

1 Comment

  1. Evelien 23 november 2018 at 13:08

    Die Camomile cleansing butter moet ik echt eens proberen. Ik gebruik nu Ultrabland van Lush, die is ook ontzettend fijn. Leuk hรฉ, haarverf dat op alles afgeeft :’) De voegen in onze douchecel zijn roze…. ?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.