Review // NYX Suède Matte Lipstick in Sweet Tooth

De laatste tijd koop ik meer en meer NYX producten, ze zijn kwalitatief erg goed, hebben leuke kleuren en… kosten je geen half maandloon. Deze lipstick kocht ik vorige week in Gent!

 

Ok, het is natuurlijk het allerbelangrijkste niet… maar de vormgeving van deze lipsticks is zo mooi! Ik hou sowieso van alles dat hartvormig is of een hartjesprint heeft.. en deze huls is geen uitzondering!

Ik zou meerdere kleuren kopen gewoon om al die hartjes op een rij te zien :’)

Deze bijzondere kleur heet “Sweet Tooth”, lekker zoet!

Leuk: het hartje op de huls is identiek dezelfde kleur als de lipstick zelf. Zo hoef je nooit lang te zoeken naar de juiste kleur als je er verschillende hebt! (Iets wat bijvoorbeeld met MAC wel een hele klus kan zijn..)

De lipstick lijkt wel een soort “poederlaagje” te hebben, echt mat mat mat!

Al brengt hij wel heel makkelijk aan: waar de lipsticks van ABH heel stroef zijn zijn deze meer “buttery” . Hij verbergt mijn tattoo volledig met één laagje, en blijft verrassend goed zitten! Zelf na het douchen en schrobben zag ik nog een zweem kleur.. Doordat hij wel comfortabel aanbrengt dacht ik dat hij minder longlassing ging zijn. Niet dus!

Voor ik hem kocht kon in hem testen in de winkel, waar ze de tester voor mij ontsmetten (top!). Dit was iets voor de middag, meteen een goeie test of hij een maaltijd ging overleven..

We gingen naar McDonalds, een vettige hap dus! En raar maar waar.. ik hoefde hem zelfs niet bij te werken! 1x smeerde ik er een laagje lippenbalsem over heen (het begon wat droog aan te voelen, zoals alle matte lipsticks wel kunnen hebben) en zelfs toen we om 18u op de trein zaten zag hij er nog perfect uit.. Dat had ik eigenlijk niet verwacht! Blij verrast dus.

ik hou echt van de kleur.. hij is niet roze, niet rood, niet paars.. NYX zelf omschrijft het als “fuchsia”, zo zou ik hem persoonlijk niet noemen.

Het is een perfecte mix en ik kreeg er al veel complimentjes op! Op mijn wishlist staan nog verschillende kleuren, maar ik had mezelf voorgenomen minder lipstick te kopen… (I failed) 😉

NYX Matte Suede Lipsticks kun je (samen met hun bijhorende potloodje!) kopen in de NYX winkels zelf (handig als je wilt testen), of online onder meer bij Douglas en FeelUnique (waar ze iets goedkoper zijn maar waar verzending een pak langer duurt).

xoxo

Fie

Ps. Meer make-up looks worden gepost op mijn Facebook pagina!

You May Also Like

2 Comments

  1. Tessa 8 februari 2019 at 21:03

    Ja! Deze zijn echt geweldig. Ben zelf ook een groot fan van NYX

  2. Evelien 23 november 2018 at 13:14

    Oh my lord, hij is prachtig <3 En wat fijn dat hij zo goed blijft zitten.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.