Skincare // Vichy Minéral 89 Daily Booster

Nog steeds ben ik opzoek naar dé ideale skincare routine, zowel om te verzorgen als te reinigen. Wat vind ik van de Vichy Daily Booster?

Vichy is sinds jaar en dag (1931 om exact te zijn) een welbekende naam als het gaat om de verzorging van de gevoelige huid.

Van producten voor baby’s tot producten voor de rijpere huid, zelfs een mannenlijn… Vichy heeft het allemaal.

Van de Minéral 89 Daily Booster had ik al vaak reclame gezien! Zowel op TV als op YouTube, omdat het één mijn favoriete skincare ingrediënten (hyalorunzuur!) bevat was ik erg benieuwd!

 

De vormgeving van de verpakking is simpel en strak, niet teveel poespas.. je weet eigenlijk meteen wat je moet weten! 89% thermaal water + hyaluronzuur.

Slechts 11 ingrediënten en geen parfum, kleurstoffen, siliconen, parabenen of ethanol.

Deze “Daily Booster” is iets bijzonders.. je gebruikt hem na het reinigen en voor je je dagcrème aanbrengt. Een extra stap in je skincare routine dus!

Hij zou je huid moeten beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals koude (ideaal nu de winter eraan komt..). De huid straalt en door het hyalorunzuur krijg je een “plumping” effect.

Het flesje vind ik super! Het voelt zwaar en luxueus, in ombré glas.

Door de waterachtige structuur wordt de gel snel opgenomen, ik voel dat mijn huid gladder aanvoelt wanneer ik hem heb aangebracht. Ideaal ook onder make-up! Ik merk dat mijn make-up een stuk beter blijft zitten als ik deze booster eronder aanbreng.

Het is inderdaad echt een extra tussenstap, hij is niet voedend genoeg om te gebruiken als dagcrème. Dat vind ik niet erg, van te vette producten krijg ik vaak last van ancé, bij deze merk ik alleen voordelen! Ik zie het eerder als een verzorgende primer.. Ik heb eigenlijk standaard een flesje beneden in de badkamer staan, om meteen na het reinigen met een facewash van het “trekkerige” gevoel in mijn huid af te komen.

Ik ben weer een stapje dichter bij een mooie huid! 🙂 Vichy is te koop bij New Pharma en staat er heel vaak in promotie!

xoxo

Fie

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.