Review // NYX Liquid Suede Cream Lipstick in Tea & Cookies

Mijn lipstick collectie bevat al enkele Liquid Suède’s, maar nog lang niet genoeg 😉 wat vind ik van deze kleur?

Vreemd genoeg heb ik nog nooit een review geschreven over de NYX Liquide Suede Cream lipsticks, ik draag ze nochtans graag!

Ik had elk enkele meer opvallende kleuren: Brooklyn Thorne, Vintage, Cherry Skies,.. maar de laatste tijd neig ik eerder naar neutralere tinten, zoals roze,… echt “nude” staat mij (helaas) niet.

De kleur! Best fel, maar toch draagbaar roze. Niet te bleek, niet te donker…

Positief: ook na een lange dag (inclusief douchen) blijft er een waas van kleur achter.

Ik had al eerder ondervonden dat de liquids van NYX écht longlasting zijn, de formules van Maybelline en Jeffree Star  zijn nog net iets beter.. die hoef je helemaal niet bij te werken. NYX heeft (vooral na een maaltijd) wel wat af, geen ramp maar wel handig om te weten (bijwerken noodzakelijk!). Voor de prijs echter (minder dan de helft van Jeffree Star) zijn ze super.

En zo staat hij! Neutraal en best wel lieflijk, perfect voor elke dag! Ik merk dat ik nu vaker meer naar deze tinten grijp dan naar heel donkere of felle kleuren.

NYX is (buiten in hun winkels, of course) te koop bij Douglas en FeelUnique! Die laatste is wat goedkoper, maar hou er rekening mee dat er (onder de 40 euro) wel verzendkosten bijkomen, die heb je bij Douglas niet.

xoxo

Fie

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.