Lifestyle // Een Wereldkaart op Canvas

Een wereldkaart op canvas past in elk interieur! Zoveel kleuren, zoveel keuze.. deze koos ik uit!

Eerlijk is eerlijk, een keuze maken tussen de tientallen verschillende stijlen wereldkaarten op de site was niet zo makkelijk! Een top 5 had ik wel al snel, de definitieve keuze liet ik over aan mijn dochter. Benieuwd? Deze stonden op mijn lijstje!

Sterrenhemel

Geometrisch zwart-goud

Aquarel verf

Goud stippen

Uiteindelijk liet ik mijn dochter kiezen tussen de laatste twee, en zij stemde voor goud! Een mooie keuze, de goud-met-stippen wereldkaart is clean en strak zonder te minimalistisch te zijn. Het goud lijkt glanzend en heeft een levendiger effect dan een, gewone “platte” kleur. De stippen op de achtergrond zorgen ervoor dat het canvas niet te leeg lijkt (dat vond ik persoonlijk een minpuntje aan het de geometrisch zwart-gouden canvas).

De canvassen die ik het mooist vond zijn best modern, ze zijn eerder strak en decoratief dan informatief. Maar ook als je een vintage interieur hebt zul je je gading vinden op de site!

Grootte inschatten op foto is moeilijk, maar dit canvas is 120 x 80 cm! Best groot! Hij neemt een groot stuk van mijn dressoirkast in. Ik weet niet of dit zijn definitieve plek wordt,  ik heb blauw behang   op de bovenverdieping en daar lijkt hij mij ook prima passen (nog een reden waarom ik deze koos, hij gaat werkelijk bij elke achtergrond).

Misschien kan niet je huis, maar wel je tuin wat opgeleukt worden? ook voor een tuin poster kun je bij hen terecht!

Stipjes maken het geheel minder leeg! Ik ben erg tevreden met mijn canvas, en mijn dochter ook… de bubblewrap waarin het (heel secuur) werd verpakt zorgt voor uren spring plezier 😉

xoxo

Fie

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.