Review // Zadig & Voltaire – This is Her!

Een parfum kopen in een opwelling, ik deed het wel eens vaker en het viel soms goed uit… en soms niet 😉 in welke categorie past deze?

Een “Blind Buy” (kopen zonder testen) probeer ik te vermijden wanneer het gaat om parfum. Ik ben best moeilijk en hou meestal vast aan één geur (waar ik dan een heel grote fles van koop, of meerdere keren herkoop).

De laatste tijd las ik echter vrij veel over “This is Her!” van Zadig & Voltaire op social media. Iemand vraagt naar een parfum aanrader en ze houdt van zoet? “This is Her!” klinkt het bijna in koor. Het maakte me nieuwsgierig en een tripje naar Fragrantica leerde me dat dit een geur is die ook in mijn straatje past.

Hij wordt ondergebracht in de categorie “Oriental Vanilla”. Zoet met een “woody” of “spicy” toets, net zoals mijn andere favorieten!

Omdat ik de laatste tijd 3 parfums heb opgemaakt (Black Opium, Eau d’Orient en BonBon) en ik nog een cadeaubon had van Douglas besloot ik hem te bestellen!

Eerlijk: ik heb hem vast al in de winkel zien staan maar hij trok nooit mijn aandacht. Het design spreekt me absoluut niet aan. Het flesje lijkt een beetje op een stuk afgebroken ijs, wat mij zou doen denken dat het een heel frisse geur is.. en dat is echt mijn ding niet!

Maar goed, wat belangrijker is: de inhoud!

Ik vind hem best aangenaam ruiken, maar dit zal geen rebuy worden. Het blaast mij niet omver.

Ik ruik vanille, en de warme geuren van sandelhout en cashmeran. Super! Er is echter nog een geur die ik niet thuis kan brengen. Jasmijn dacht ik eerst, maar dat is een component in veel favorieten van me en stoort me anders nooit. Is de jasmijn veel sterker in deze (of op mijn huid)? Of is het de Silkwood Blossom die mij stoort? Er is een scherp randje aan de geur, een floraal, waar ik het niet zo op begrepen heb.

Gelukkig neemt dat floraal randje na een tijdje af en blijf ik achter met een aangename, warme, zoete geur (die trouwens lang blijft hangen! Ik heb ook echt maar 1 of 2 sprays van dit parfum nodig, anders wordt het te overheersend.)

Pas op, ik vind het wel een aangename geur en ik zal het flesje ook opgebruiken. Opnieuw kopen of een grotere fles van kopen zit er, denk ik, niet in!

Hou je van zoete geuren en van florals? Dan is deze misschien perfect voor jou!

Hij is verkrijgbaar in 30, 50, en 100ml en op FeelUnique vaak met mooie korting te vinden!

xoxo

Fie

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.