Project Pan 2018 // Empties September ’18

Wat gebruikte ik allemaal op in september? Alles opgelijst en met mini reviews! Koop ik ze opnieuw?

Beide producten uit deze uitgebreide review zijn ondertussen leeg! Het potje van 30 ml zelfs al langere tijd…

Nu moest ook dat van 50 eraan geloven 🙂 moet ik nog zeggen dat ik heel tevreden ben van deze dagcrème? Als je een heel vette huid hebt zoals ik is het echt een aanrader, heb je een droge huid dan zal hij vast niet voedend genoeg voor je zijn. Ik kocht al een nieuwe! Ondertussen ben ik er eentje van Vichy aan het testen… en ik ben positief verrast! Later meer 😉

Ik draag al een tijdje geen foundation meer (ook daarover later meer!) en de primer vond ik wel fijn om wat oneffenheden weg te werken zonder een “pancake effect” te creëren.. toch denk ik dat er producten zijn die min of meer hetzelfde effect hebben, maar met een minder zwaar prijskaartje. Dit wordt geen re-buy.

Om het nog even bij skincare te houden: ook deze Thermaal Water Spray van Avène is leeg. Kalmerend en verfrissend, ideaal voor de gevoelige huid! Ik gebruikte hem na het scheren en bij schaafwondjes, daar werkte hij prima voor! Om mijn make-up te setten vond ik de nevel net niet fijn genoeg. Een aanrader dus als je last hebt van razor burn, roodheid,.. een instant verlichting.

Voor de rest heb ik vooral (restjes) douchegel opgebruikt. Tequila Sunrise van Lovea: niet slecht, de geur blijft niet zo lang hangen, prijzig voor wat het is… lijkt ook op veel plekken uit het gamma te zijn gegaan. Fa Flower me up: ruikt lekker! Blijft ook hangen! Helaas eentje die uit het assortiment ging, want voor de prijs was hij meer dan ok! Honeycomb Secret van Treacle Moon: ruikt heerlijk! Helaas ruik je het achteraf niet meer op je huid, de flessen zijn groot en niet duur. Prima. Snow Fairy van Lush: heavennnn, overdreven – bijna- misselijkmakend zoet, blijft lang hangen op de huid (en in je badkamer) helaas erg prijzig en limited edition. Elk jaar koop ik een fles, dit jaar wordt een uitzondering want de Lush winkel in Gent is dicht wegens verbouwingen wanneer ik plan te gaan (en ik ga echt niet speciaal terug voor een doucheproduct). Helaas!

DE douchegel heb ik nog niet gevonden, iets dat lekker ruikt, blijft hangen.. niet te duur is. Toen ik nog af en toe naar Londen ging kocht ik Clean on Me van Soap & Glory, die was ideaal! Ik wacht op het moment dat het merk hier wordt opgepikt… hallo Kruidvat? 😉

Na de doucheproducten een badproduct (al kun je deze ook gewoon gebruiken om je te wassen). Ik koop deze in bulk wanneer ze in aanbieding zijn! Melkmeisje honing bad & douchecrème. Zo goedkoop, heerlijk zacht voor de huid en de geur blijft hangen.. zowel op je huid als in de badkamer. Top! Dit is zonder overdrijven fles nr 10… of zo.

Een lege fles conditioner Colour Godess van Tigi, maar de shampoo is nog lang niet op! Vervelend toch? Ik hoor wel vaker dat mensen dit “probleem” hebben, waarom maken ze de flessen conditioner niet groter dan de shampoo..? Zal vast wel wat met marketing te maken hebben 😉 Anyway! Ik heb deze conditioner (en de bijhorende shampoo) heel graag gebruikt, de geur van karamel en vanille vulde enkele keren per week mijn badkamer.. helaas bleef die wel niet achter op mijn haar (de vanille shampoo van ultra doux wel! Een andere favoriet van me). Toch had ik het gevoel dat mijn haar meer nodig had, het (relatief) vele kleuren en vooral ontkleuren eiste zijn tol. Na wat reviews gelezen te hebben koos ik voor een andere (ook van Tigi) en die bevalt me zoooo goed, echt! Review coming soon.. 😉

xoxo

Fie

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.