Review // NYX Suede Matte Lipstick in Violet Smoke

De Suede Matte Liquids zijn er al een tijdje, maar deze lipsticks zijn brand new!

Toen ik ze zag was ik meteen weg van de verpakking, zo cute met het hartje! De laatste tijd gebruik ik ook steeds vaker een “gewone” lipstick, ze zijn toch net wat makkelijker om snel bij te werken..

Reden genoeg dus om een NYX Suede matte lipstick aan te schaffen!

Ik twijfelde even tussen verschillende kleuren (Lavender & Lace, Girl Bye, Sweet Tooth en Violet Smoke) uiteindelijk werd het dus de laatste ๐Ÿ˜‰ de andere schaf ik misschien op een later tijdstip eens aan..

Ik koos voor Violet Smoke omdat het een erg originele kleur is! Deze had ik nog niet! Een heel koel (smokey?) lila.

Hoe leuk met dat hartje ahh.. ik heb er echt iets mee ๐Ÿ™‚ de lipstick zelf is ook mat, er lijkt wel een poederlaagje rond te zitten! De matte lipsticks van Catrice hebben dit ook.

(let niet op de afgesleten manicure, ahem..)

Een plus: de lipstick wordt niet verpakt in van die heel moeilijk af te scheuren plastiek folie, een sticker die je makkelijk en zonder resten (!) kan verwijderen houdt de huls samen. Ideaal!

Omdat ze zo nieuw zijn is het vinden van (lip)swatches bijna mission impossible, ik kocht Violet Smoke dus een beetje op de gok! Hier zie je hem in twee verschillende belichtingen (volle zon en indoor), hij is nog iets rozer/lila (minder paars) dan ik had verwacht.. maar ik ben er zeker blij mee! Hij is bijzonder en origineel, maar niet ondraagbaar (al kan ik me voorstellen dat het wel even wennen is als je dit soort kleuren niet gewend bent).

Hij droogt niet uit en blijft best goed zitten! Na het eten van pizza bleef er een zweem kleur op mijn lippen zitten. De liquid versie houdt langer, maar droogt ook meer uit; het is maar waar je zelf voor keur aan geeft.

Ik kocht deze zelf op FeelUniqueย want daar was Violet Smoke goedkoper dan op Douglas. Het vreemde is dat niet alle kleuren dezelfde prijs hebben op FeelUnique en er is natuurlijk ook een langere wachttijd (plus minus 10 dagen) dan bij Douglas (slechts 1 werkdag).

xoxo

Fie

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.