Review // NYX Soft Matte Lip Cream in Prague

Ik hou van de NYX soft matte lip creams! Rome is een mooie “everyday” kleur… Prague ook?

Ik kocht Prague een tijdje geleden op FeelUnique, het leek me een kleur die best wel opvalt… maar toch draagbaar is! Van Rome was ik al langer fan, Prague is minder neutraal.

Donkerrode met een violet ondertoon, best bijzonder!

De applicator vind ik fijn, een “doe foot” die niet te groot of te klein is… Wel lijkt er iets mis met deze, af en toe voelt het best hard en scherp aan.. alsof er “haartjes” ontbreken op een stukje. In default in productie lijkt me, maar echt niet erg genoeg om erover te klagen.

Ik hou van de kleur! Het is precies wat ik ervan had verwacht. NYX Matte Lip Creams zitten wat tussen een lipstick en een gloss in.. ze zijn niet glanzend maar ook niet “mat mat”. Ze blijven minder goed zitten dan een liquid lipstick maar voelen ook een stuk comfortabeler aan. Ik hou van die formule!

Zelf kocht ik Prague hier op FeelUnique, waar ze vreemd genoeg iets goedkoper zijn dan hier op Douglas. Hou er rekening mee dat de levering via FeelUnique wel wat langer op zich laat wachten, en dat NYX er steeds uitgedosten is van promoties en acties (dit is bij Douglas niet het geval!)

xoxo

Fie.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.