Skincare // Lush Tea Tree Toner Water

De meeste producten van Lush vind ik helemaal top… deze ook?

         

Een toner is een product dat je doorgaans gebruikt na het reinigen en voor je je moisturizer aanbrengt. Een extraatje om de laatste restjes make-up af te halen. Doorgaans breng je hem aan met een wattenschijfje, en hoef je niet na te spoelen.

Deze toner is nét wat anders. Hoezo? Een review!

Je kan hem op verschillende manieren gebruiken: op een wattenschijfje zoals hierboven beschreven  of gewoon, als verfrissing tussendoor!

De meeste toners bevatten teveel alcohol om zomaar tussendoor te gebruiken, deze van Lush niet, dus hij droogt niet zo uit! Pas op: het is een vers product, dit wilt zeggen dat er een houdbaarheidsdatum op staat. Je kunt dus geen voorraadje inslaan.

De nevel is doorzichtig en ruikt aangenaam! Je detecteert wel een beetje Tea Tree, maar het is (gelukkig?) niet zo sterk aanwezig. Veel mensen zijn ab-so-luut geen fan van de geur van Tea Tree olie, ik persoonlijk heb er geen probleem mee. De geur van Grape Fruit (heerlijk zoet) is ook erg aanwezig!

Omdat ik een spray flacon niet handig vind om te gebruiken met een watje, wou ik hem vooral gebruiken om tussendoor te verfrissen… en te matteren

Om je make-up hoef je je geen zorgen te maken: Tea Tree Water tast het niet aan, tenzij je gaat wrijven… maar dat doet niemand, toch?

Verfrissen doet het zeker! Matteren niet, helaas. Zo wordt het ook niet geadverteerd, dus dat mocht ik niet verwachten (en ik zal hem er dus ook niet op afrekenen).. ik had er gewoon op gehoopt, door de tea tree.

Hij verfrist, verkwikt en hydrateert! Ideaal als je een drogere huid hebt met af en toe een oneffenheid. Tea Tree heeft een anti-bacteriële werking, en werkt dus tegen de bacterieën die puistjes veroorzaken. Grapefruit is rijk aan vitamines en heeft een licht verstrakkend effect op je huid. Jeneverbes werkt ontstekingsremmend en houdt je huid zuiver en fris.

De spray werkt op zich goed voor mijn huid en doet wat hij moet doen, omdat ik echter nood heb aan  iets meer matterend heb ik tea tree infused blotting paper op mijn wishlist gezet!

Tea Tree water van Lush kost 6,95 euro voor de kleine verpakking (100g) en 13,95 euro voor de grote (250 g). Niet spotgoedkoop, maar dat is Lush nooit! Ik vind het een prima prijs, met zo’n flesje doe je echt lang! Meer reviews lezen? Hier op de site van Lush staan er nog heel veel!

xoxo

Fie

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.