Let’s Get Personal // Mijn Fashion Wishlist Herfst-Winter ’18

De -voor mij- ideale sneakers vond ik al! Maar wat staat er nog op mijn wishlist?

Mijn sneakers kun je hier zien! En over deze artikelen hoop ik snel een post te kunnen maken ๐Ÿ˜‰

Luipaardprint alles!ย 

Je zag het vast al in het straatbeeld: Luipaard is terug van weggeweest! Een rokje staat op mijn wishlist (dat van op de foto vindt je hier, bij asos)

ย 

Ook een blouse vind ik tof! Zoalsย dezeย van Zalando.ย 

Midi & Maxi Rokkenย 

Deze midirok van Mint & Berry (Zalando) staat op mijn verlanglijst… in 5 kleuren! Ik vind hem echt prachtig.

En wat dacht je van deze? Rozen zijn altijd goed ๐Ÿ™‚ hij is van Closet!

Ik heb geen enkele maxirok! Toch lijken ze me erg fijn om te dragen, zowel in de zomer als in de herfst of winter. Dit rode exemplaar vond ik op Asos.

 

Queen Bย 

Ook opvallend vaak te zien de laatste tijd: bijtjes! Of insectjes algemeen. Ik vind ze leuk op alles: als juweeltjes, op kledij… Deze oorbellen zijn best duur, misschien zoek ik een goedkoper alternatief.

Dit shirt is dan weer best betaalbaar!

Bernadette

I know, i know! Ik loop een paar jaar achter ๐Ÿ˜‰ een bernadette heb ik nog niet, maar hoe meer ik ze zie hoe leuker ik ze vind! Johanna van Two Owlettes maakte deze helemaal zelf! Ik ben zelf geen held met wol en naalden maar mijn moeder wel ๐Ÿ˜‰ Johanna’s eigen breipatroon vind je hier!

Cropped

Toegegeven: het is misschien niet zo makkelijk te combineren maar ik vind cropped sweaters echt tof! Op een, uiteraard, highwaist rok of jeans.. ik zou er enkele willen bestellen gewoon om te zien hoe het staat ๐Ÿ˜‰ De roze is van New Look en spotgoedkoop.

Opvallend geel van Na-kd!

Turtleย 

Dit lijkt ook wel terug van weggeweest: turtle! Deze oorbellen van Asos staan op mijn lijstje, stiekem bestelde ik er al op AliExpress! Verwacht je binnenkort, enfin… binnen een week of 6, aan een Wish/Ali post ๐Ÿ˜‰

Rood!ย 

Al sinds vorig jaar wil ik een rood manteltje, maar ’t lijkt een mission impossbile. Niet mooi getailleerd, te duur, niet het juiste rood… En eigenlijk is zo’n faux leather jasje even leuk! Jammer dat ย ik het rokje niet terug vind of dat werd het volgende item op de lijst ๐Ÿ˜‰

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Instagram en Facebook!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.