Shoplog // Een dagje Antwerpen

Samen met mijn dochter ging ik een dagje naar Comic Station, en toen we toch in Antwerpen waren konden we even goed even langs de Meir! 😉

Fleur is 8 en wou, zoals zoveel kindjes van die leeftijd, een trui met omkeerbare pailletten! In Okaïdi hadden ze precies wat ze zocht (en ik vond hem ook mooi!).

Er liep een actie op veel verschillende kleren: 2de aan halve prijs! Zo kregen we de sweater aan -50%, ideale eerste schooldag outfit 🙂 de rok kostte 23 euro, de trui 20 (nu dus 10!).

Nog in Okaïdi kocht ik voor haar een broek, ik hoorde dat deze erg geschikt zijn voor smalle kinderen met lange benen… en dat klopt! Deze zit als gegoten en is niet duur op de koop toe (13 euro).

Ook even langs kruidvat: deze twee “boosters” wou ik al langer proberen! Ik hou van producten met hyaluron zuur, maar mijn favoriete dagerème bevat dit helaas niet. Nieuw van diadermine zijn Hyaluron en Vitamine C in kleine flesjes, zo kun je zelf enkele druppeltjes toevoegen aan je favoriete crèmes! Ideaal! Het hydrolist masker is ook nieuw, dit masker doe je ’s avonds aan en trekt ’s nachts in.. bijzonder toch? Momenteel loopt er een actie 2 + 1 gratis op alle diadermine, dus ik kocht ze alle drie! Wordt gereviewd.. 😉 Alle producten kostten afzonderlijk 9.99 euro.

De Flexible Soap deed mij denken aan FUN van Lush, de koffiescrub met amandel testte ik al uit.. dit is de vanille variant. Vreemd genoeg vind ik de Flexible Soap niet terug op de site, als ik mij goed herinner kostte hij (net als de scrub) 0.99 euro.

Aha, de “favoriete crème” waar ik het al over had 🙂 de Original Skin van Origins. Momenteel krijg je 20% korting op een verzorgingsproduct als je een leeg potje inlevert bij Ici Paris XL. Dat deed ik dus!

Het staaltje is een nieuwe parfum van Zadig & Voltaire, nog niet verkrijgbaar! Ik heb hem nog niet uitgetest.

2 koopjes van bij Lush: Tea Tree Toner Water en Yellow Submarine bad bomb.

Mijn dochter koos de Yellow Submarine uit voor in bad 🙂 hij kostte 5.95. Ze wou eigenlijk eerst een van de nieuwe “Jelly Bombs”, maar daar hoorde ik al horror verhalen over (mensen kregen het niet uit hun badkuip.. of uit hun haar). De Lush bathbombs zijn niet goedkoop, maar je kunt ze ook in 2 of 3 stukken verdelen.. zo komt het toch op een redelijke prijs.

Over het Toner Water had ik al goeie dingen gehoord, ook merkte ik al dat Tea Tree erg goed werkt voor mijn (onzuivere) huid! Ik kocht het kleinste flesje (6.95 euro) om het eens uit te testen.

We gingen ook even langs bij The Body Shop, deze wou ik persé! Ik heb er heel erg goeie dingen over gehoord op een Australisch Facebook groepje. Hij zou veel beter werken dan de gelijkaardige reinigingsbalsem (Take The Day Off) van Clinique. 

Eerlijk is eerlijk: ik schrok van de prijs! Ik dacht dat hij maximum 10 euro ging kosten.. bleek het 14 te zijn! Even heb ik getwijfeld maar nam hem toch mee.. aan de kassa bleek dat er nu een actie is op alle producten met kamille, -40%! Oef! Dat bracht de prijs op 8 euro komma iets 😉

Natuurlijk gingen we ook naar… Primark! Ik wou al een tijdje nieuwe kussen vullingen (zoveel leuke kussen hoezen!) maar de vulling bleek moeilijk te vinden.. en als ik er vond kostte hij 7 a 8 euro. Nooit gedacht dat ze er bij Primark gingen hebben, en dat voor slechts 2.5 euro! Ik kocht er meteen drie 🙂

 

Vier mega cute pyjamas voor de dochter! In het eerste pack is er eentje uit omdat ze die al droeg 🙂

Basic stuff + oorbellen en een maskertje!

Nog meer basics!

En de (voor mij) aankoop van de dag… dit jurkje in “suède”! Ik kocht hem zonder passen (te druk) en hij past zo goed.. er waren nog kleurtjes, achteraf gezien had ik hem ook nog in het grijs gewild 🙂

Zowat de slechtste aan-foto ooit 🙂 maar ach.. zo blij met mijn jurkje van 13 euro!

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Instagram & Facebook!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.