Review // Kruidvat Koffiescrub (met Amandelolie)

Dat ik fan ben van koffiescrub is niks nieuws, ik postte eerder al een DIY… nu kwam Kruidvat met een eigen versie! (Zelfs vier!)

 

Eerder postte ik al een koffiescrub DIY, dat je het nu makkelijk in kleine verpakkingen kunt krijgen bij Kruidvat is natuurlijk wel handig! Er zijn vier varianten, vanille, mint, cocos en amandel. Vandaag testte ik de laatste!

  

De verpakking vind ik alvast leuk! Mooie kleuren, tof script. Niks op aan te merken!

Deze scrub zou je huid moeten verzorgen en verstevigen (daar zorgt cafeïne voor!).

Zoals je ziet is het eerste bestanddeel zout, zout is iets ruwer voor de huid dan suiker.. iets om rekening mee te houden als je een erg gevoelige huid hebt of wanneer je je net hebt geschoren!

De verpakking is makkelijk open te scheuren.. oef, dat scheelt toch weer gedoe onder de douche 😉

   

Wat opvalt is dat de scrub vrij droog is, je moet hem echt mengen met wat water voor gebruik!

Zout smelt niet zo snel in warm water en exfolieert vrij ruw. Bye bye dode huidcellen! De amandelolie zorgt voor een heerlijk geur (denk aan heel zoete koffie) en laat de huid (inderdaad) heel zacht achter! Tot uren na gebruik kon ik de scrub blijven ruiken in de badkamer, dat heb ik met geen enkel ander product behalve Rituals of Lush!

Om mijn benen te scrubben had ik een heel zakje nodig, je kan dus niks bewaren voor een tweede keer (tenzij je erg zuinig bent) maar voor 0.99 euro hoeft dit ook niet 😉

Alle vier de varianten kun je hier ontdekken ik heb ze alvast allemaal gekocht! Let wel: ze zijn (helaas) enkel verkrijgbaar in de grotere Kruidvat filialen (of online, uiteraard).

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.