Tutorial // Je blik opener maken met 3 simpele trucjes

Iedereen wilt er zo fris en wakker mogelijk uitzien.. en eigenlijk hoef je daar niet zoveel voor te doen! Je blik opener maken en je ogen groter doen lijken in 3 heel simpele make-up trucjes…

Dit is waar ik mee begin! Ik heb beide ogen op exact dezelfde mannier opgemaakt. Nu ga ik de 3 trucjes één voor één toepassen op mijn rechteroog (onder mijn bles op de foto).

Stap 1. Concealer.

Ik gebruik zelf een roze van Essence (daar schreef ik al deze review over). Volgens mij is hij nu, helaas, uit het gamma! Zeer jammer, ik gebruik deze quasi elke dag.

Roze licht de vermoeide huid mooi op, Maybelline heeft er ook eentje maar die is natuurlijk wat duurder.. Het is in elk geval belangrijk dat je concealer lichter is dan je eigen huidtint.

Met / Zonder

Bye Bye donkere schaduw!

Stap 2. De waterlijn oplichten. 

Velen gebruiken een zwart potlood op hun waterlijn: don’t! Een lichte (liefst beige/roze) staat veel zachter en maakt je ogen optisch groter! 

Deze van catrice is mijn ultieme favoriet, volgens mij is dit mijn 5de.. of 6de exemplaar! Hij blijft de hele dag mooi zitten en prikt niet, en dit voor 2.89 euro!

  

Met / Zonder

Voor extra “pop”!

Stap 3. Highlighter! 

Ik gebruik Bloom uit het Violet Voss Rosegold Palette (klik voor de review). Elke dag. Echt. Het is mijn absoluut favoriete highlighter!

Je brengt hem (of een andere highlighter, uiteraard) aan in je binnenste ooghoeken en onder je wenkbrauwbot. 

Met / Zonder

Shine away 😉

En nu aan beide kanten gelijk!

  

Voor & Na! Het zijn kleine, simpele en budgetvriendelijke stappen (je koopt je highlighter en concealer zo duur als je zelf wilt) maar ze maken wel een verschil 🙂

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

1 Comment

  1. Tessa 18 juli 2019 at 09:19

    wat een handige tips

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.