Tutorial // Je Anastasia Beverly Hills Palettes Schoonmaken

Anastasia Beverly Hills Palettes zijn velvet, mooi.. en teer! De mijne hadden een opknapbeurt nodig, maar hoe doe je dat?

Ja… het mag gezegd worden, mijn palettes zien (zagen) er niet meer uit.. de doosjes hou ik niet bij (van niks eigenlijk) dus ze worden niet beschermd. En al zou ik de doosjes wel bijhouden… de palettes zijn gewoon heel erg teer.

Het fluweel is bijzonder, mooi.. maar trekt als geen ander stof aan. Ook make-up zet zich als geen ander vast op de haartjes.

Dus… let’s start cleaning! Wat ik gebruik is simpel: een tandenborstel en een milde reiniger. Ik gebruik mixa, maar elk merk werkt. Heel harde reinigers of tonics zou ik afraden.. dat zou je velvet kunnen beschadigen! Let er ook op dat je tandenborstel zachte haartjes heeft en je zeker niet te hard drukt.

Ik wrijf het palette eerst helemaal in met de reinigingsmelk, enkel de “ergste” plekjes wrijf ik (zachtjes!) in met de tandenborstel.

Ook opletten voor de witte opdruk: op mijn Soft Glam palette ging ik iets te driest te werk met de tandenborstel πŸ™ vermijd deze dus!

Na afloop gebruik ik make-up doekjes om de melk ervan af te halen. Weer een vrij milde variant met micellair water, geen scrub of alcohol!

Ta-Daa! Helemaal als nieuw krijgen is natuurlijk moeilijk, maar dit ziet er toch al stukken beter uit.. niet πŸ˜‰

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.