Shoplog // Wat ik kocht in de zomer solden

Solden! Het moment om wat te shoppen 😉 wat waren nu mijn beste aankopen deze zomer? Zowel beauty als fashion op een rij..

Deze sjaal van Karl Lagerfeld vond ik prachtig, ik zag hem (hier op Zalando) toen hij nog aan volle prijs stond… 95 euro. Slik. Dat was toch een beetje (understatement) over budget!

In de solden kwam er echter mooie korting, hij kostte nog 48 euro! Nog steeds best pittig… bovendien was hij snel uitverkocht. Op de allerlaatste dag van de solden kreeg ik een melding van Zalando: de sjaal was terug op voorraad! En wat nog beter is: omdat het in de laatste dagen van de solden was kwam er nog 15% bovenop! Ik betaalde nog 40 euro… nog altijd niet spotgoedkoop, maar het is natuurlijk een bekende naam.

Kijk die print dan! Ik vind hem helemaal super! Die katten, de “ikonik faces”… sommige mét das! Helmaal geweldig vind ik hem!

Dit setje kocht ik in Kruidvat, verpakt in een kerstbal. Een overschotje van de kerst collecties dus! De set kostte origineel 14,99. Dat is al mooi, er rekening mee houdend dat de lakjes los samen zo’n 25 euro kosten. Maar! Op dit setje plakte een gele sticker, en op alles met een gele sticker kreeg je de laatste dagen van de solden.. -75%! Ik betaalde dus nog 3,75 euro!

Het gaat om Gelsetter en de kleur Bordeaux. Ze zijn erg goed! Vergelijkbaar (of zelfs beter) dan Sally Hansen. Jammer dat er geen andere kleurtjes waren, of ik had er vast nog meer gekocht.

Dit bijzondere jurkje kocht ik op asos en hij is van Missguided (je vindt hem hier) ik was meteen weg van de kleur! Ik kocht hem voor 28 pond (zo’n 31 euro). Tip: zet asos altijd in pond! Wanneer je omrekent zul je zien dat je dan goedkoper uit bent dan wanneer je hem in euro zet.

Hij heeft twee lagen kant en een onderjurkje. De uitsnijding is misschien wat gewaagd, maar je kan er natuurlijk prima een topje onderdoen moest je dat willen.

Nog eentje van Zalando! Deze maxi jurk is van Vero Moda en ik vond hem hier. Ik droeg hem echt al vaak deze zomer!

Eigenlijk is het een kort jurkje, met voile erover. Je ziet dus wel nog je benen erdoor. Ik vind maxi jurken echt ideaal! Voor de herfst ben ik ook nog opzoek naar enkele mooie maxirokken… die heb ik nog niet.

Nog wat beauty! Ook deze set kocht ik bij Kruidvat… met gele sticker, dus nog 5 euro! Ter vergelijk: normaal kost de oranje spons alleen 7 euro.

Vooral naar de roze spons ben ik benieuwd! Die zou voor poeder moeten dienen…

En nog een jurkje! Deze is van Sugar Hill Boutique, kostprijs 65 euro… in de plaatselijke outlet 15 euro!  

Hij lijkt wel op maat gemaakt! Ik ben er héééél erg blij mee! Hij past perfect!

Ben jij ook zo gelukkig met de dingen die je in solden kocht?

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.