Let’s get personal // Mijn summer musthave’s

Zomer! Warm weer, ander ritme, andere must-have’s..

Nogal logisch: het perfecte badpak/bikini! Voor mij is dat deze, van Marlies Dekkers (Holi Vintage collectie). Ik had er echt chance mee! Ik kocht hem twee jaar terug tweedehands, aan de helft van de prijs! Als ik me goed herinner hingen de kaartjes er nog aan.. nooit gedragen dus. Het is ’n beetje een investering (deze is aan volle prijs bijna 200 euro!) maar je hebt er (zeker in zo’n warme dagen 😉 ) wel heel veel aan 🙂

Mijn favoriete verzorgingsproducten op een rij 🙂

Dove Premium Protection Deodorant 

Al jaaaaaren mijn favoriete deodorant! Zeker in de zomer! Op de foto staat toevallig de granaatappel variant, maar ik vind ze allemaal even goed. Je brengt ze ’s avonds voor het slapen gaan aan, en de volgende dag heb je helemaal geen last van transpiratie. Zeker in de zomer helemaal perfect!

Nivea Goodbye Cellulite Gel 

Onlangs veranderd van verpakking, maar mijn tube is leeg en deze had ik nog (ik koop altijd in bulk!). Niet alleen heb ik het gevoel dat het echt werkt, de gel is ook heel aangenaam verfrissend!

Kruidvat Aloë Vera Aftersun Gel 

Nog een heerlijk verkoelende gel! Nog zoveel beter als je hem in de frigo bewaard 🙂 ik vind een gel aftersun veel prettiger werken dan een lotion, het is minder vet en trekt heel snel in!

Kruidvat Transparante Zonnespray 

Een echte uitkomst! Hij is niet duur (zo’n 8 euro) en brengt razendsnel en makkelijk aan. Even sprayen (is trouwens verkoelend!) en klaar! Je hoeft niet te smeren, de spray trekt meteen in! Hij laat geen laagje achter en plakt niet. Ideaal voor als je je even tussendoor (in letterlijk 30 seconden!) tegen de zon wilt beschermen. Ik gebruik hem trouwens ook zonder problemen op mijn gezicht!

Deze is er eentje die ik gebruik voor mijn dochter, de preventieve luizenspray van paranix 

Ze gaat vaak naar het speelplein, en daar zitten vele kindjes samen. De ideale broeihaard voor luizen! Gelukkig zijn we er hier altijd van gespaard gebleven maar het kan iedereen overkomen. Ik voorkom het liever, en daar gebruik ik deze spray voor! Het lijkt me zo’n nachtmerrie om van die beestjes af te komen, nu ben ik toch meer op mijn gemak. De spray heeft een aangename geur en maakt de haartjes van mijn dochter niet vet, ideaal dus!

Karvan Cévitam frambozensiroop

Deze siroop werd een tijdje terug verkocht bij Kruidvat (al is hij vast ook elders te krijgen). Hij is echt zo lekker! Je smaakt puur frambozen, hij is niet te zoet – alhoewel er natuurlijk wel tonnen suiker inzit 😉 – . Ideaal voor wanneer je toch wat anders wilt dan gewoon water op een zonnige dag.

Miss Dior van Dior

Ik draag vaak vrij zware parfums maar in de zomer vind ik die vaak toch minder passen. Deze vind ik dan ideaal! Enig minpuntje is dat hij vrij snel vervliegt voor zijn prijsklasse, meer sprayen dus.

Afsluiten met een zomerse tip: neem je metalen Lush bewaardoosje niet mee in de auto bij 30 graden… 🙁 

Deze alinea ging gaan over “Shimmy Shimmy” van lush, maar helaas blijft er nu heel weinig van over! In dit doosje zat Shimmy Shimmy samen met een andere vast bodybutter. Shimmy Shimmy geeft prachtige glitters af, de andere bodybutter was er eentje zonder glans. Helaas zijn ze nu samen tot één geheel gesmolten… 

Je ziet wel een paar glitters… maar helaas, niet zoals het zou moeten! Moest je eens in Lush zijn.. .check Shimmy Shimmy 😉

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook en Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.