Review // Violet Voss Hashtag Palette

Swatches, eerste indruk, pros, cons & looks!

Ahh, het Violet Voss Hashtag palette! Ik heb deze op het oog sinds hij gereleased werd. Waarom ik hem niet eerder kocht heeft alles te maken met zijn prijskaartje: een whopping 49 euro.

Toen er een code rondging waarmee je 30% procent korting kon krijgen op Violet Voss (via Beautybay) twijfelde ik echter geen seconde! She’s mine!

De verpakking van het hashtag palette spreekt me niet zo aan. De kleuren vind ik mooi, het zwarte met het contrast van paars geel en rood (past perfect bij de binnenkant trouwens!).. maar de vormgeving? Meh!

Heel vreemd: directions of use op een oogschaduwpalette? Tenzij het ging om volwaardige looks heb ik dit nog nooit gezien. Op de achterkant komen de kleuren weer terug (wat zijn ze mooi!), de vormgeving vind ik daarentegen weer wat dat wel lijkt gemaakt te zijn in word of paint. Het oogt niet als het dure en kwalitatief goeie oogschaduwpalette dat het daadwerkelijk is.

Waar het uiteindelijk toch om draait: de oogschaduw zelf!

Hashtag bevat 20 kleuren (vooral shimmer) en een heel grote spiegel. Voor mij is dit geen must, veel anderen vinden dit wel een groot pluspunt.

En wat voor kleuren! Daarom wou ik hem dus al zo lang: ik hou van geel.. en paars! Paars is op dit ogenblik trouwens echt een trendkleur, er zullen de komende tijd wel meer paarse palettes uitgebracht worden.

Het matte kleuren zijn kwalitatief goed, ze doen me denken aan Zoeva.. Anastasia Beverly Hills staat nog een trede hoger, maar de prijs van een Violet Voss palette (rekening houdend met het aantal kleuren) ligt dan ook wat lager.

Maar hun shimmers.. OMG hun shimmers! Die zijn prachtig! Goals is een zeer mooie duochrome, en werkelijk elke kleur is packed met pigment en glans.

Enig minpuntje: sommige kleuren lijken zo hard op elkaar, dat ze er eigenlijk niet beide hoefden te zijn. Truth en Lady Boss bijvoorbeeld (komen na het zwart op de swatches) zijn wel iets anders… maar op het oog zie je geen verschil. Zonde! Ik mis een mooi, mat geel..

Ik zou aanraden om Hashtag met een primer te gebruiken, deze afdruk liet “Vacay” achter op bovenarm (nadat ik mijn arm had geplooid). De kleuren zijn prachtig, maar sommigen bevatten wel wat kleine glitterdeeltjes.. die wil je natuurlijk op je oog houden en niet op je wangen ๐Ÿ˜‰

Als eerste wou ik de gele kleuren uittesten! Zoals ik al dacht zie je tussen de verschillende tinten niet zo’n groot verschil. Jammer! On the plus side: wat werken ze goed!!! De kwaliteit is echt super, waar je bij andere merken soms een mooie swatch kan maken maar ze met een make-opborstel haast verdwijnen of moeilijk op te bouwen zijn, zijn deze net zo mooi op de ogen als wanneer er een swatch wordt gemaakt! Super! Het geel valt niet weg, hij is echt vibrant! Love!

Teint

Urban Decay All Nighter Foundation (in 2.0)

Anastasia Beverly Hills Blush Trio (in Pink Passion – Rose)

Wenkbrauwen- Ogen

Violet Voss Hashtag Palette (Fresh – Truth – Ladyboss – Goals)

Max Factor Masterpiece Max Mascara

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade (in Granite)

Lippen

Jeffree Star Reds & Pinks mini bundle (in Anna Nicole)

En dan de paarse look! Opnieuw heb ik niks slecht over de oogschaduw te zeggen, ze zijn echt prachtig!

Teint

Urban Decay All Nighter Foundation (in 2.0)

Anastasia Beverly Hills Blush Trio (in Pink Passion – Rose)

Wenkbrauwen- Ogen

Violet Voss Hashtag Palette (Fresh – Sunset – Petty AF – Life)

Max Factor Masterpiece Max Mascara

Anastasia Beverly Hills Gel Eyeliner (in Jet)

Lippen

Coloured Raine Liquid Lipstick (in Princess Cut)


In het kort: Violet Voss Hashtag is een prachtig palette waar je veel richtingen mee uitkan! Jammer dat sommige kleuren erg op elkaar lijken… er kon wat meer afwisseling zijn. Verder zijn de matte kleuren goed van kwaliteit en de shimmers subliem!

Ik ben heel blij dat ik dit palette kocht, op BeautyBay vind je het trouwens regelmatig in korting! Ik kon hem voor 35 euro op de kop tikken.. en hij is elke cent waard.

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & instagram!

You May Also Like

1 Comment

  1. Make-up // Violet Voss Flamingo Palette - Hola Nova 26 december 2018 at 18:32

    […] eigenijk! Twee van mijn favorieten (oa het Hashtag Palette) zijn van hetzelfde merk. Ook krijgt Flamingo hรฉรฉl veel lovende commentaren online. Kreeg ik een […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.