Review // Lime Crime Plushies in Turkish Delight

Matte liquid lipsticks zijn steeds heel uitdrogend of gepigmenteerd? Think again!

Lime Crime lukt het steeds: de allerleukste verpakkingen verzinnen. Na de op Polly Pocket geinspireerde oogschaduwdoosjes zijn er nu de Plushies! Matte, sheer liquid lipsticks met een teddyberen thema.

Sheer you say? Ja! De Plushies drogen minder uit dan de standaard liquid lipstick en zijn niet intens van kleur. Ideaal voor als je en langhoudende lipstick wilt (ze laten een stain achter) zonder het gevoel te hebben heel zware make-up op te hebben.

Zeg nu zelf, het beertje en het lettertype: zo cuuuuute! Ik zou echt dingen kopen enkel en alleen omdat de verpakking leuk is, of omdat het de naam van mijn dochter (Fleur) draagt. Gevaarlijk.

Ik kocht de kleur Turkish Delight, om de site omschreven als “sheer, dusty rose“.

Zoals steeds bij Lime Crime: Cruelty free en Vegan friendly.

De applicator is prima, standaard, best klein en makkelijk in gebruik. Niks op aan te merken!

Wat niet zo standaard is: de geur! Turkish Delight ruikt naar… Turkish Delight (Turks fruit, snoep). Het is in elk geval geen chemische geur, een beetje zoet… niet verkeerd!

Ik koos voor deze kleur omdat hij prima is voor elke dag, hij past eigenlijk bij elke look.

Bij de swatches zie je de kleur van mijn hand er iets door, dit kun je uiteraard verwachten bij een “sheer” kleur!

Dit blijft er uiteindelijk van over, deze stain is lastig te verwijderen! De plushies zijn dus misschien niet zo in-your-face qua kleur, maar qua longetiivty scoren ze heel goed.

ย 

ย ย ย 

En zo ziet Turkish Delight er bij mij uit! Ik ben erg tevreden over de kleur.. online kiezen is toch altijd een gokje ๐Ÿ˜‰ ik bestelde via ASOS maar daar lijken ze niet (meer) beschikbaar. Op CultBeauty zijn ze wel nog te vinden voor zo’n 20 euro!

De kleur slijt, in tegenstelling tot veel andere liquid lipsticks, heel geleidelijk. Geen plekken of “kringen”. Doordat hij niet zo sterk gepigmenteerd is is hij ook makkelijk bij te werken.

Lavender Honey staat nog op mijn wishlist ๐Ÿ™‚

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!ย 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.