Review // Kruidvat self tan mousse

De zon komt weer af en toe piepen en dat wilt zeggen dat de shorts en rokjes ook terug uit de kast kunnen komen! Maar zijn jouw benen al klaar om gezien te worden?

In alle eerlijkheid, ik gebruik niet steeds zelfbruiner. Al meerdere keren trok ik gewoon een jurkje aan zonder er veel om te geven, om dan te merken dat mijn benen bijna licht geven… oeps.

   

Een goede zelfbruiner vinden is niet zo simpel, velen zijn te oranje, geven strepen, vlekken…

Toen ik goeie dingen hoorde over de selftan mousse van kruidvat moest ik hem dus wel even proberen!

Vorig jaar kregen de verpakkingen van veel Kruidvat eigenmerk producten een restyling: mooie kleuren, moderne vormgeving. Top! Veel beter dan voorheen… ook deze mousse zit in een (voor mij) heel aantrekkelijke verpakking.

Wat mij wel wat afschrikt, op de voorkant staat “afwasbare kleurfilm”. Huh? Is dit dan eigenlijk meer “make-up voor je benen”, en krijg je lelijke strepen als je zweet of als het regent?

De achterkant brengt duidelijkheid! Je krijgt inderdaad een instant effect: je brengt de mousse aan en een zongebruinde huid is het directe resultaat. Dit wilt echter niet zeggen dat de kleur helemaal afwasbaar is! Het helpt je gewoon bij het aanbrengen van de mousse: zo zie je welke plekjes je nog niet meenam en waar je strepen hebt! Over de periode van 4 – 6 uur ontwikkelt zich dan de eigenlijke kleur. De kleurfilm kun je simpelweg afwassen, de ontwikkelde kleur blijft! Handig!

 Er staat 2x op de fles dat je een handschoen moet gebruiken, deze zijn er ook van kruidvat eigen merk. Ze maken het aanbrengen van eender welke zelfbruiner (niet enkel deze) zoveel makkelijker.. echt een aanrader!

Tadaaa! Het resultaat na één laagje! Ik had geen strepen (was heel makkelijk door de kleurfilm, ik zag meteen waar ik de mousse wat meer moest verspreiden) en de kleur is erg natuurlijk. Hij bleef zo’n 3 – 4 dagen mooi, scrub jij vaak (ik doe het slechts 1x per week) dan zal hij natuurlijk vlugger vervagen.

Een budget topper (3,99 voor de mousse, 2,99 voor de -herbruikbare- handschoen) als je ’t mij vraagt!

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.