Getest en Gekeurd // Zeg het met een bloemetje.. en Greetz!

Een bloemetje is altijd gepast! Weinig (geen?) gelegenheden waarop ze misstaan en iedereen houdt ervan! Een boeketje laten leveren aan huis om iemand de feliciteren, een hart onder de riem te steken… of zomaar? Het kan, met Greetz..

                   

Een paar weken geleden werd mijn moeder geopereerd, niks heel ernstig (gelukkig maar) maar zo’n operatie (en bijbehorende ziekenhuisopname) zijn natuurlijk nooit fijn.

Het was net voor de operatie dat ik in contact kwam met Greetz, een webshop vol verrassingen. Figuurlijk.. maar ook letterlijk!

Bloemen, kaarten, ballonnen.. zelfs Baby & Kids! Alles om iemand te laten weten dat je aan hem/haar denkt, ook al kun je misschien even niet in de buurt zijn.

Het leek me wel fijn om mijn moeder in de bloemetjes te zetten (vat je ‘m 😉 ) met een boeketje van Greetz. Het is leuk en onverwacht!

Een keuze maken was eigenlijk niet simpel! Er is een overvloed aan mogelijkheden: boeketten, planten, bloemen om zelf te planten… of wil je een combinatie maken van bloemen en een verwenpakket of wijn? Misschien zijn de brievenbus bloemen wel ideaal, dan kan er ook geleverd worden als de desbetreffende persoon misschien niet thuis is..?

Ik besloot te gaan voor het klassieke boeket, en met de lente op het oog leek “Voorjaar” me wel een goeie keuze.

Het is een vrolijk boeket, met roze, geel, een mix van rozen, gerbera’s, tulpen… en zelfs een hortensia. Wie zou daar nu niet instant wat van opknappen?

Het boeket werd netjes op de afgesproken dag (die kun je kiezen!) afgeleverd, op zaterdag terwijl ik hem pas vrijdag laat in de namiddag had besteld! Wauw!

Wat ik ook heel fijn vond: je kan niet alleen een gedepersonaliseerd kaartje laten meesturen, maar ook een gepaste vaas! Ik maakte handig gebruik van deze optie, want ik wist niet zeker of ze wel het juiste type vaas in huis zou hebben. Dan komt mooi groot boeket (ik koos voor de optie L) natuurlijk nog extra tot zijn recht.

Op dag 5 zien de bloemen er trouwens nog helemaal goed uit, dat ze zeker 8 dagen vers blijven klopt dus ook! Hier en daar zul je dan misschien wat moeten uithalen.. maar de ene bloem blijft natuurlijk langer mooi dan de andere en het doet geen afbreuk aan hoe mooi het is.

Ook iemand blij maken? Met bloemen, of iets anders? Wie zoekt, die vindt op Greetz!

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.