Review // Jeffree Star Cosmetics Mini Red & Pink Bundle

Review, wear-test, en (lip)swatches.. go!

Ik koop geen lipsticks meer. Echt géén. Tenzij het een LE is (limited edition), een mega promo of een set mini’s… laat deze set van Jeffree Star Cosmetics nu perfect hieraan voldoen!

Mijn collectie lipsticks kun je uitgebreid noemen, er nog wat aan toevoegen is gewoon wat teveel van het goeie (voor zover dat dan kan!). Fullsizes ga ik sowieso nooit opmaken… een leuke mini, die misschien wel! In mijn Project Pan dit jaar had ik als doel toch ook wat lipsticks op te maken, als ik steeds nieuwe (fullsizes) blijf toevoegen zal dit gewoon niet lukken.

Uiteraard staan er steeds talloze lipsticks op mijn diverse online wensenlijstjes. Zo stond er in het mapje “Lipsticks” (jawel, die kun je daar apart aanmaken!) onder meer de kleuren “Doll Parts” Calabasas” “Wifey” en “Unicron Blood” van Jeffree Star Cosmetics.

Groot was mijn vreugde toen ik zag dat er na de mini nude collectie (leuk, maar niet zo mijn ding) nu ook een Pinks & Reds versie beschikbaar is! Mijn wishlist kleuren zitten er allemaal in!

Ook de andere kleuren spraken me aan, enkel “Anna Nicole” zei me niets.. oranje heb ik nog nooit mooi gevonden (sorry!).

Je kan veel zeggen over Jeffree, maar zijn verpakkingen zijn steeds super… wauw! Wel niet echt compact, voor de reizigers onder ons 😉

Verpakkingen verdwijnen bij mij gauw in de vuilbak… maar deze niet!

Zo cute!

Zo zijn ze in vergelijking met de fullsize velours liquid lipsticks.

Doll Parts – Calabasas – Wifey – Watermelon Soda – Anna Nicole – Prom Night – RedRum – Unicorn Blood 

Wifey en Unicorn Blood lijken hier best gelijkaardig, maar dit zijn ze niet! Unicorn Blood is toch nog wat donkerder.

For reference: ik heb NC13/NC15 in Mac Studio Fix Fluid

Ze hebben allemaal dezelfde ietwat chemische typische liquid lipstick geur (you know..) alleen Watermelon Soda springt eruit, die ruikt naar… Watermeloen 

Lipswatches van alle kleuren!

Er is geen een kleur bij dat ik echt vreselijk vind! Zelfs Anna Nicole wist me positief te verrassen! Ik zou, wanneer ik een rode kleur wil dragen, misschien eerder gaan voor RedRum of Unicorn Blood, maar ik vind Anna Nicole echt niet verkeerd.. heel onverwacht!

Watermelon Soda en Prom Night zijn echt bijna fluor. Die zijn (voor mij) het minst draagbaar, maar op zich zeker niet lelijk.

De kwaliteit is, zoals van van Jeffree Star Cosmetics gewend zijn, echt fantastisch. Vettig eten? Pizza? Burgers? Hij kan het aan! (Echt, ik testte het). Verwijderen doe je het best met een olie. Voorzichtigheid is aangewezen, op de laatste foto is het vrij duidelijk dat RedRum echt overal ging zitten 😉

Ik kocht de set voor om en bij de 53 euro op BeautyBay (worth it!). Niet zo’n fan van felle kleuren maar wel van Jeffree’s lipsticks? Hier kun je de Nude versie vinden.

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook en Instagram

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.