Shoplog // Ik ging naar Action en ik kocht..

Een Action binnenstappen… dat wilt zeggen héél veel (prullaria) kopen πŸ˜‰

De sets van Doh Vinci zijn regelmatig aan goedkopere prijs te vinden bij Kruidvat, blijkbaar dus ook bij Action! Een tijdje terug kocht ik een set voor 7 euro… bleek hij in de speelgoedwinkels aan 21 euro te staan! Maar liefst 3x zo duur! Mijn (creatieve) dochter is er helemaal gek op, die van jou misschien ook?

Dit is de set met glittered klei (playdoh) en allerlei bijzondere vormpjes.

Dingen die altijd wel van pas komen… schuursponsjes, wasknijpers en extra stevige tape (gebruik ik altijd om pakketjes op te sturen, retour te sturen en vuilzakken dicht te kleven). Verder kocht ik ook nog een mes, deze van action met gekleurd handvat zijn echt de beste (scherpste)!

Ik hoorde al veel over deze producten, ik moet ze nog uittesten maar ze ruiken elk geval heerlijk!

Gekleurde lippenbalsems zijn ideaal wanneer je wat kleur wilt maar liever geen (uitdrogende) lipstick wilt gebruiken. Blackberry van Labello vind ik goed, en ook Maybelline Babylips kunnen mij vaak bekoren.

Β Β 

Deze heeft een hartje bovenaan! Cute!

Β 

De kleur is best wel aanwezig, leuk! Hij smaakt/ruikt trouwens naar mint (maar niet zo fel dat het tintelt).

Gewoon omdat ik het leuk vond: een lip masker! Benieuwd wat het precies zal doen πŸ™‚ ik verwacht er eigenlijk niet teveel van..

Β 

Nog 3 “sheetmasks”, ik vind deze (best wel nieuwe) vorm van maskers echt ideaal. Een kleimasker moet je er soms echt afboenen, peel-off werkt vaak niet zo goed… dit is snel en gemakkelijk. Ik gebruikte er al eentje van (de bovenste) en ik was aangenaam verrast! Mijn huid voelde echt zacht aan na gebruik.

Twee aan elkaar gerelateerde producten: een badkussen en badschuim!

Mijn oude badkussen was versleten en aan vervanging toe. Deze vond ik er heel handig uitzien met die zuignappen (helaas is eentje wat geplooid, maar dat komt wel goed). Dan kies je zelf waar (op welke hoogte) je hem plakt! Ook de blauwe bolletjes zijn fijn, ze zorgen voor een verkoelend effect.

Bij de voeding heb ik me nog ingehouden! πŸ™‚ die mini snoephamburgers vind je anders echt nergens meer hΓ©?

Ik kocht per ongeluk de verkeerde vuilzakjes… drie rollen dan nog wel :'( ik moest een maatje (of twee) groter hebben, helaas. Fleur zeurt al een tijdje om slijm te maken, lijkt me wel leuk op een woensdagnamiddag of in de paasvakantie. Hopelijk heb ik de juiste lijm mee, ik wist het niet goed (en anders komt hij wel van pas bij het knutselen..)

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

2 Comments

  1. Ilse Zwart 18 maart 2018 at 20:04

    Hele leuke shoplog! Ik ben gek op de action

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.