Project Pan 2018 // Update en Empties 1

Begin dit jaar besliste ik om ook eens een “Project Pan” te houden, hoe zit het daar nu mee?

Het eerste opgebruikte product: deze oogreinigingslotion van Diadermine. Prima lotion, reinigt heel zacht maar hij is niet geschikt voor waterproof make-up. Mijn gel eyeliner (Anastasia Beverly Hills) gaat er daarom maar moeizaam af, dit wordt voor mij geen re-buy.

Ik raakte pan in mijn hightlighter palette! Meer bepaald in de kleur “Bloom“! Niet zo gek, ik gebruik hem bijna elke dag als innercorner highlight en onder mijn wenkbrauwen. Zie je trouwens hoe diep die pan is? Dit palette bevat echt héél veel product.

 

Nog meer pan! In Morphe 35T. Dat ik in deze kleur pan zou raken zat er ook wat aan te komen, ik gebruik hem best wel vaak. Ik had wel gehoopt dat ik tegen nu in wat meer kleurtjes pan zou geraakt hebben, maar ik koop zelfs nog palettes bij, zo kocht ik recent Soft Glam… tja.

 

 

Een empty die ik (helaas) niet opnieuw zal kunnen kopen: De Lady Speedstick. Dit is eigenlijk hetzelfde als Mennen, maar dan voor vrouwen (…duh). In België bij mijn weten niet (offline) verkrijgbaar. Deze nam een vriend voor mij mee vanuit Amerika. Het zijn echt héél goeie deodorants, te vergelijken met de crème Dove en Rexona. Probeer ze eens wanneer je de kans hebt!

 

Ik denk dat ik er ongeveer 10 van deze opgebruik. Per jaar. Melkmeisje is heel zacht voor de huid en ruikt heel lekker (deze versie met honing toch). Af en toe is er een 1 + 1 gratis actie bij Kruidvat, dan sla ik een voorraadje in!

Nog een badschuim: een limited editen van Baylis en Harding. Ik kocht deze volgens mij eens in action, ik heb er niet echt een mening over. Hij was niet slecht, maar zou ik hem persé opnieuw kopen? Nee.

Mijn “Mask of Magnaminty” van Lush is bijna op! Dat is maar goed ook, want hij was houdbaar tot 28 februari… op een paar dagen zal het niet aankomen, toch?

Ik maakte geen lipsticks op (ik heb er dan ook zoveeeeel) maar ik kocht er ook geen bij! Dat is wel goed.. toch? 😉

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.