Review // Anastasia Beverly Hills Soft Glam Palette

De oogschaduwpalettes van Anastasia Beverly Hills, ik kan er niks aan doen… ik moet ze allemaal hebben!

Met “allemaal” bedoel ik dan diegene die uitkwamen na Modern Renaissance (en MR zelf, uiteraard). In het verleden maakte ABH nog palettes, maar die heb ik niet (en zijn niet meer te verkrijgen).

Ingrediënten zeggen mij niet veel, maar jou misschien wel! Daarom zet ik ook deze foto’s erbij.

De kleuren zijn exact wat je verwacht bij de naam “Soft Glam“. Geen donkere, heel bijzondere kleuren (zoals bij Subculture). Wel zachte, subtiele tinten en… zwart! Dat zal het “Day to Night” aspect zijn waar ze het over hebben.

Voor mij hoeft zwart niet. Het zit al in genoeg andere palettes en ik gebruik het amper.

Zoals we van Anastasia gewend zijn: prachtige pigmentatie! Al moet ik zeggen dat ik de matte kleuren (zie Dusty Rose) iets minder gepigmenteerd vind dat in de vorige palettes. Op zich is dat niet persé slecht nieuws, over Subculture kwam vaak te kritiek dat de kleuren heel moeilijk te blenden zijn. Bovendien hebben ze de neiging om je huid echt te “stainen”. Dat doen deze niet! Dat maakt het veel makkelijker om een “Soft Glam” look te creëren.

Dit maakte ik er van! Ik gebruikte enkel kleuren uit dit palette. De eyeliner is ook van ABH (gel liner in Jet) en ook dipbrow (Granite) ontbreekt deze keer niet.

Foundation droeg ik op de foto’s niet, ik probeer het wat af te bouwen (beter voor de huid ook). Vandaar dat er wat roodheid zichtbaar is.

Voor mijn lippen gebruikte ik “Naked Chocolate” van Make-up Revolution. Een positieve eerste kennismaking met het merk!

Ik bestelde Soft Glam op de officiële Anastasia Beverly Hills UK site voor 43 pond. Geen kans op douanekosten en razendsnelle levering! (Iets waar BeautyBay vaak een steekje laat vallen..vandaar mijn voorkeur voor de ABH site zelf!).

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.