Review // Nivea Silk Mousse Doucheschuim

De douchefoams van Rituals zijn heerlijk, zijn deze van Nivea een budgetvriendelijk evenwaardig alternatief?

Hoe het komt weet ik niet, maar ik gebruik geen nivea producten. Het merk spreekt me gewoon niet zo aan. Of beter gezegd: sprak me nooit aan, want deze douche mousses vond ik wel meteen heel interessant! En wel om een paar redenen..

Enerzijds de producten zelf, douchefoams zijn zo leuk! Anderzijds de gekozen geuren. Vanilla Caramel en Rhubarb Raspberry, de รฉรฉn wat dieper en winters… de ander heerlijk zomers. Best of both worlds! Tijdens een 1 + 1 gratis actie kocht ik ze dan ook allebei.

ย 

Waarom staat er een handleiding op een doucheproduct? Best gek toch?

Opvallend: ze hebben een andere kop. Waarom weet ik niet, de consistentie leek mij eigenlijk wel identiek.

Ik was een beetje teleurgesteld dat ze gewoon wit waren ๐Ÿ™‚ waarom weet ik niet, maar ik dacht dat de Rhubarb Raspberry versie lichtroze ging zijn!

Ik testte de vanille versie eerst… Wat mij opviel? Ik rook niks… helemaal niks. Misschien iets chemisch zoets, maar heel flauw. Het is niet dat ik meteen opgaf, ik heb de fles nog extra geschud (you never know) maar er veranderde niks. Zo jammer! Op zich zijn het geen slechte producten, ze doen hun werk en drogen mijn huid niet uit… maar ik kocht ze toch echt voornamelijk om de geur. Een geur die onbestaand leek?

De raspberry versie was niet beter, terug die (echt vrijwel dezelfde) licht zoete chemische geur.

Bleh. Dit wordt dus geen re-buy

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

1 Comment

  1. Joyce 8 februari 2018 at 13:10

    Oh wel vreemd dat ze beiden een aparte kop hebben en dat je de geur niet echt ruikt. Ik heb deze nog nooit uitgetest, maar als het naar niets ruikt dan kan je beter die van de Rituals kopen. Daar ben je tenminste zeker dat je de geur zal ruiken โ˜บ๏ธ

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.