Review // Anastasia Beverly Hills Matte Lipstick in Dead Roses en Stevie

Ik weet niet waar ik het meest van hou: ABH oogschaduw of lipstick..

Het werd een moeilijke keuze toen er zich een sale aankondigde op de Anastasia Beverly Hills UK website, bij elke bestelling kon je twee lipsticks uitkiezen voor 5 pond elk (really! Die dingen kosten normaal 18 pond per stuk!).

Ik wikte en woog, maar uiteindelijk belandden Stevie en Dead Roses in mijn mandje (samen met een mini lipstick set… oeps).

Dead Roses wordt omschreven als Rosy Lilac, Stevie als Antique Auburn. Twee tinten die ik nog niet in mijn collectie had.

 

Over de verpakking kan ik niet veel meer zeggen dan de vorige keer, ze is simpel maar toch wat opvallend door de roségouden toetsen. Nu ik er vier full-size heb vind ik het ontbreken van een kleur onderaan de huls steeds vervelender worden.. net als bij mac is het zo lastig om de juiste kleur te vinden als je er redelijk wat hebt.

Op naar de kleuren zelf! Boven zonder filter, onder met. Vreemd genoeg vind ik de kleuren accurater op de foto met filter. Normaal gezien toon ik swatches steeds zonder, maar deze keer maak ik een uitzondering. Op de bovenste foto’s lijken de kleuren wel identiek! Terwijl ze echt verschillend zijn.

Dead Roses – Stevie

Ik ben dol op beide kleuren en kan eigenlijk niet beslissen welke ik het leukst vind! Stevie is misschien een beetje neutraler, waar Dead Roses wat meer bijzonder is. Het enige minpunt aan Anastasia Beverly Hills Lipstick is dat ze erg stroef aanbrengen, stroever dan Mac matte lipsticks. Het voordeel hiervan is wel dat ze ook heel goed blijven zitten.. tja, you can’t have both. Je kan het verhelpen door een lippenbalsem onder de lipstick (of erboven, als hij wat begint af te slijten) aan te brengen.. maar dan gaat het matte effect wat verloren.

Ik ben in elk geval fan, niet enkel van de formule (ik denk zelfs een lichte voorkeur voor MAC te hebben, al zijn deze zeker niet slecht) maar zeker van de kleuren! Die zijn bijzonder, maar draagbaar. De mini set inbegrepen heb ik er nu 10, maar ik wil er nog steeds meer..

Je mag het problematisch noemen 😉

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook en Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.