Let’s get personal // Single op Valentijn

Single op Valentijn? Dat hoeft helemaal niet erg te zijn!

Sinds enkele jaren ben ik single. Jep, jaren! Deels bewust eigenlijk… hoezo?

Single zijn is eigenlijk best leuk! Ik doe wat ik zรฉlf wil en hoef met niemand (behalve uiteraard mijn dochter) rekening te houden. Eens weg met vriendinnen? Een reisje met Fleur (eerder genoemde dochter)? Niemand zal zeggen dat het niet mag! Niemand zal knorrig zijn omdat ik wegga, en ik hoef geen verantwoording af te leggen.

Niemand zegt me welke kledij ze prefereren of dat iets toch echt wel te bloot of kinderlijk is (hello katjes-print-blouse!).

Bloemen of pralines? Ik koop welke ik zelf het mooist of het lekkerst vind ๐Ÿ˜‰

Als ik ergens weg moet heb ik massa’s me-time!

En waarom zou je er alleen leuk uit mogen zien of zelfs sexy lingerie dragen wanneer je een relatie hebt? Waarom dragen we dat niet eens meer gewoon, voor onszelf? De juiste kledij (en dat begint met wat je onder die kledij aanhebt ๐Ÿ˜‰ ) kan je zoveel zelfvertrouwen geven! Die nieuwe Valentijnscollectie van hunkemรถller bijvoorbeeld, zo leuk! Ook voor jou ๐Ÿ˜‰

Ik geef geld uit aan wat ik wil, 100 lipsticks? Een duurdere aankoop? Mijn geld, mijn beslissing! Overleg is nooit nodig.

Op Netflix en TV kijk ik wat ik wil, hier geen gevechten om het “bakje” ๐Ÿ˜‰ de sokjes zijn trouwens ook van Hunkemรถller! Te cute!

Nog iets waar ik niet over hoef te onderhandelen! Eten! En dubbel koken hoeft ook al niet ๐Ÿ™‚

Natuurlijk zijn er ook voordelen aan het hebben van een relatie, en misschien hoeft een partner niet te betekenen dat plots alles in overleg moet gebeuren.. maar het is ook eens leuk stil te staan bij het de voordelen van het niรฉt hebben van een lief ๐Ÿ™‚ of wat je zeker niet moet laten omdat er geen ander is… focussen op jezelf, dat kan geen kwaad! Maare… daten, dat is ook best leuk ๐Ÿ˜‰

xoxo

Fie

Hola Nova kun je ook vinden op Facebook & Instagram!

You May Also Like

1 Comment

  1. Kool Family 3 februari 2018 at 13:46

    Klopt, alles heeft zijn voor- en nadelen. Voor alleen-beslissingsrecht over bakjes zouden veel vrouwen in een relatie inderdaad meteen tekenen!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.