Review // Anastasia Beverly Hills Blush Trio in Pink Passion

ABH of Anastasia Beverly Hills was al mijn favoriete merk als het gaat om oogschaduw, weten de blushes mij net zo te bekoren?

Het doosje is simpel en sleek. Zwart, glanzend met in het goud de merknaam erop. Wat wel bijzonder is is dat je in bepaald licht op de achtergrond de merkembleempjes kan zien!

Er zijn verschillende Blush Trio versies (op dit moment vijf). Even twijfelde ik tussen Pool Party en Pink Passion, maar uiteindelijk koos ik voor de laatste. In Pool Party zit namelijk een peachy tint, en dat is zo mijn ding niet.

De drie kleuren worden door ABH als volgt omschreven

Basically – Matte orchid pink
Sugar – Satin bubblegum pink
Rose – Satin petal pink

Basically en Rose vind ik persoonlijk vreemde naamkeuzes, ik zou ze eerder omwisselen! Er is niks ‘basic’ aan Basically, en Rose is wel erg muted…

Basically – Sugar – Rose

Wauw! Dit is wel het pigment dat ik van ABH gewoon ben! De kleuren (zeker Basically) zijn héél fel, misschien zelfs wat lastig om als blush te gebruiken?

Hier gebruikt ik “Sugar“! Details over andere gebruikte producten vind je hier terug. Sugar gebruik ik best vaak, het is een lieve, niet te opvallende kleur die bij veel ooglooks past!

Zoals ik zei.. niks “basic” aan Basically, dit is een héél felle blush! Niet voor elke dag, maar wel mooi!  Lipstick op deze foto: Pink Plaid van MAC.

En de door mij vaakst gebruikte uit de rij: Rose. Deze staat werkelijk bij alles en is heel natuurlijk! Lipstick op deze foto: Soft Matte Lip Cream in Rome, van NYX.

Ik ben blij dat ik koos voor “Pink Passion!”. De drie kleuren zijn heel divers, zo is er altijd wel eentje die past bij je gewenste look. De kleurtjes zijn zacht, en geweldig goed gepigementeerd. Vooral bij basically is een zachte hand aangewezen! Net als de oogschaduws blijven ze de hele dag perfect zitten (ik gebruik nog RCMA poeder en Skindinavia setting spray).

De blush trio’s zijn hier te koop en kosten zo’n 30 pond, wel loont het de moeite de site in de gaten te houden (of je te abonneren op de nieuwsbrief) zo mis je nooit de acties! Ik kocht mijn Blush Trio aan de helft van de prijs op Black Friday!

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.