Review // Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer

Ik heb veel lipsticks, oogschaduwpalettes en -potloodjes maar wat ik nog niet had was een bronzer..

Kunnen we het even over de verpakkingen van Too Faced hebben? Pareltjes, steeds weer! De “Milk Chocolate Soleil” is geen uitzondering op! Wel jammer da hij heel licht is, ik had hem wat zwaarder (kwalitatiever aanvoelend) verwacht.

Ik gebruik eigenlijk nooit bronzer, ze zijn vaak te donker, te oranje.. of ze bevatten shimmers. Waarom zou je een bronzer met shimmer willen? Why?

Over de Chocolate Soleil van Too Faced had ik al veel goeds gehoord, maar ook deze (matte!) bronzer leek me net iets te donker… toen vernam ik dat er ook een lichtere variant bestaat: de Milk Chocolate Soleil!

Delicious“, dat kun je wel zeggen! Net zoals het Peach Palette naar perziken ruikt (en naar verluidt smaakt 😉 ), ruikt  deze bronzer naar chocolade

10g is een prima hoeveelheid, het is gemiddeld.

Hij is echt best wel bleek, ik kan me voorstellen dat hij voor heel wat mensen een tikje té bleek zou zijn. Ideaal is natuurlijk als je kan swatchen in de winkel, maar too faced wordt in Nederland en België (bij mijn weten) enkel online verkocht bij Douglas.

Om je een idee te geven, ik heb bij MAC NW15.

Om het verschil duidelijk te maken: een stuk hals heb ik niet meegenomen. De bronzer geeft zeker effect, ook al is de swatch relatief bleek. Meer moet (mag) het eigenlijk echt niet zijn.. ik sette hem niet met een poeder, maar wel met een settingspray. Hij bleef de hele dag mooi!

Heb je een bleke huid en zoek je naar een bronzer die mat is én een natuurlijk resultaat geeft? Milk Chocolate Soleil van Too Faced kost  28,99 euro en kun je hier bestellen bij Douglas.

xoxo

Fie

Hola Nova is er ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.