OOTD // New Years Eve 2018

10,9,8,7,6,5,4,3,2,…..Enkele dagen geleden werd het nieuwe jaar ingezet! Aftellen, lekker eten, lekker drinken… het hoort er allemaal bij, hetzelfde geldt voor een leuke outfit!

Ik heb echt belachelijk lang gezocht naar een leuk jurkje. Opvallende decolletés of ultrakort zijn niet zo mijn ding, en laat dat nu precies zijn wat ik op alle webshops zag..

Echt last minute bestelde ik bij Asos een “wiggle dress“, Aansluitend bij de heupen, wat ruimer net daarboven. Best flatterend! Bovendien afgeprijst van 40 naar 16 pond(!) Score!

Camel vond ik een ideale kleur. Het mag saai lijken, maar je kan het nog perfect opdirken met verschillende kleuren en accessoires! Ik koos voor zwart, passend bij het seizoen en altijd in style.

Het zwart leren jasje is van Noisy May, uit de petite collectie (<1m60). Zo handig! Van de “gewone” collecties zijn de mouwen vaak veel te lang voor me, ziet er nogal gek uit. Deze is echt perfect! De nylons met hartjesprint zijn van Asos, ik wou geen doorschijnende kousen aandoen (winter) en een goeie overgang creëren tussen het meer opgetutte van het kleedje en de stoerdere laarsjes (van Sacha).

Het stond vast dat ik platte schoenen aan ging trekken onder mijn outfit. Hakken zijn gewoon niet zo mijn ding (of het zouden slee- of blokhakken moeten zijn) ze zijn oncomfortabel, je kunt er niet lang mee dansen (enfin, ik toch niet!) en dat is net wat ik op oudjaar wou doen 😉

Deze laarsjes zijn wat stoerder, dus misschien niet meteen wat je onder een jurkje zou verwachten! Wat ze extra leuk maakt zijn de “cut outs“, ze zijn net dat ietsje verfijnder. Ik zag heel veel leuke enkellaarsjes online, maar uiteindelijk viel de keuze door die reden op deze. Op hoge hakken zou ik de nacht net doorkomen, en “echte” bikerboots zijn mij wat te stoer. Best of both worlds!

xoxo & het het allerbeste voor 2018!

Fie

Hola Nova is er ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

2 Comments

  1. Oli4 9 januari 2018 at 13:39

    Mooie blog, keep up the good work 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.