Review // Anastasia Beverly Hills Matte Lipstick

ABH of Anastasia Beverly Hills kennen we allemaal van hun iconische wenkbrauw producten (dipbrow!), vrij recent brachten ze ook lipstick op de markt… ik testte twee kleuren uit, Buff en Rum Punch!

’t Is niet de eerste keer dat ik dit beken: mijn favoriete make-up product is zonder twijfel lipstick. Mijn collectie is al vrij groot, en groeit snel aan. Daarom heb ik me voorgenomen enkel nog lipstick te kopen met korting of in (mini)sets!

Op Black Friday gaf ABH korting op de lipsticks, daar maakte ik -uiteraard- gebruik van.

Alle lipsticks zijn mat, dus een keuze in finish moest niet gemaakt worden.. in kleur natuurlijk wel 😉

Ik wou neutrale kleuren, maar niet té bleek, niet te roze (daar heb ik er al zoveel van) niet te rood,.. goeie kleuren voor elke dag. Na wat twijfelen koos ik voor Buff & Rum Punch!

Rum Punch (links) is paarser, donkerder Buff is neutraler.. een echte nude (zoals de naam al deed vermoeden).

De hulzen zijn simpel, zwart met roségoud. Het is zeker niet lelijk… maar ook niet opvallend mooi, voelt zwaar en kwalitatief aan.. eigenlijk valt er niet veel over te zeggen.

Wat ik een beetje jammer vind: de enige manier waarop je kan weten welke kleur je vasthebt is door de sticker te gaan lezen. Bij MAC is het net zo, best onhandig als je 10 verschillende kleurtjes van één merk hebt. Bij Urban Decay is de sticker in dezelfde kleur als de lipstick, dat vind ik persoonlijk al een stuk overzichtelijker.

De verpakkingen zien er identiek uit.

Vegan & Cruelty Free! Voor sommigen onder ons héél belangrijk.

Sommige kleurtjes hebben een andere samenstelling dan andere, de meest voorkomende vind je op de doos.. de andere zitten op een papiertje binnenin.

Roségouden logo op de bovenkant van het doosje.

Wat meteen opvalt: de lipsticks zijn echt mat! Ze swatchen ook niet zo gemakkelijk als een creamy lipstick, ze voelen droog aan. Daarom zou ik voor het dragen van deze zeker goed scrubben en/of een balsem gebruiken! Hij benadrukt velletjes heel erg.

 

En zo zien ze eruit bij mij! Rum Punch (uiteraard) links, Buff rechts. Rum Punch lijkt misschien niet helemaal mat, dat is omdat ik Buff er eerst afhaalde met olie. Zonder olie kun je ze namelijk niet zo heel makkelijk verwijderen! Daarom vind ik ze ook ideaal, ze blijven langer dan een creamy lipstick maar slijten mooier (brokkelen niet af) en zijn gemakkelijker bij te werken dan een liquid lipstick. Best of both worlds!

Ook met de kleuren die ik koos ben ik heel tevreden, het is soms wel een beetje gokken… zo online kopen! Maar dit zijn twee kleuren die heel draagbaar zijn en waar ik dus veel aan ga hebben.

 Ik bestelde ze zelf op de ABH UK website maar ondertussen zijn ze ook te vinden op BeautyBay! Omdat ze beide UK based zijn heb je geen risico op douane kosten, ABH zelf levert sneller dan BeautyBay en is ook iets goedkoper… maar BeautyBay bied gratis levering aan vanaf 18 euro terwijl je daar bij ABH 28 euro voor moet spenderen… (wat nog niet zo heel veel is natuurlijk, maar toch!).

xoxo

Fie

Hola Nova is er ook op Facebook & Instagram!

 

You May Also Like

1 Comment

  1. Emma 10 december 2017 at 15:37

    Woow! Die staan leuk, jammer dat ze zo uitdrogen, maar de kwaliteit lijkt wel top! Buff lijkt me echt iets voor mij!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.